Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbym byla z dwoja facetami na raz

Polecane posty

Gość gość

Czesc... Prosze Was o radę ... Mam dosyc juz tej hustawki. Jestem z facetem od roku. Tydzien wielka milosc, tydzien ma mnie w d***e. Wiecznie ja prosze o spotkania, odzywam sie pierwsza, przepraszam pierwsza mimo ze nigdy nie widze w tym swojej winy. Czuje sie jakbym byla.z krorem egiptu ktoremu musze nogi calowac.gdyby ten facet mial tylko jedna twarz dawno kopnelabym go w d**e... ale niestety jest ta druga strona. Ze nagle.on sie robi wymarzonym facetem, przytula sie przychodzi pomaga mi w domu ... kiedys gadalismy o tym co by bylo gdybysmy sie rozstali - chcialabys odejsc to bys odeszla przeciez nie bede cie sila trzymal. W najwiekszym kryzysie napisalam mu ze mam tego dosyc i sobie z tym nie poradze to dostalam odpowiedz-ok. Nigdy nie probuje nic wyjasnic, zalagodzic... o co temu kolesiowi chodzi ... czy warto w to brnac? Ten zwiazek mnie wykancza. Czy bylyscie kiedys z kims.takim?

Gość gość
Ja nie byłam z kimś takim ale mam wrażenie, że traktuje Ciebie jako oczywistość. Jak tak ci powiedział to znaczy, że mu nie zależy za bardzo. A uwierz mi, że jak facetowi nie zależy to później może być tylko gorzej np. jak dojdą inne zobowiązania np. dzieci, kredyty czy inne wspólne rzeczy (o ile w ogóle planuje z Tobą przyszłość?). Ja bym odeszła do kogoś bardziej wartościowego, szkoda życia na kogoś kto marnuje Twój bardzo cenny czas. A przypominam, że kobieta ma mniej czasu na ułożenie sobie życia.

Gość gość
Tak niby bylo gadanie, z ktorego nic nie wychodzi. Gadanie o mieszkaniu razem ... nagle ucichlo, gadanie o slubie ucichlo. Mam wrazenie, ze to jest gadanie kiedy ma dobry humor a zaraz mu przechodzi.

Gość gość
To ja z dziś Wiem, że to co napisze jest trudne ale on jest z Tobą z "braku laku" puki nie znajdzie się prawdziwa miłość. Obiecuje Tobie nie wiadomo co w bliżej niesprecyzowanym terminie. Gdyby naprawdę był zakochany powoli zbierałoby się na zaręczyny albo chociażby na jakieś większe zobowiązania. Też zależy ile macie lat- sytuacje są różne jak ma się 20 a jak ma się 35

Gość gość
Mamy po 30lat. Juz tez dalam spokoj nie mam juz sily odzywac sie pierwsza nie mam znowu sily sie prosic o spotkanie. Czasami sie zachowuje jakby mnie kochal a nagle cos sie zmienia. Musze sobie dac rade. Zauwazylam, ze i tak ciagle jestem sama.