Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradźcie. Na jednym portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość

fajna dziewczyna podała że tak powiem do wiadomości publicznej (napisała na swoim profilu) numer telefonu. Jak myślicie, to dobry pomysł żeby do niej zadzwonić i nie mówić banalnego: "cześć, mam twój numer z portalu bla bla..." tylko np. zaśpiewać refren z piosenki Jorrgusa: "Ach ty piękna nieznajoma, ech jak bardzo ciebie kocham, OCH jak mocno skrycie pragnę, wiedz że serce twoje skradnę" :) Będzie mega oryginalnie i może jej się spodoba?

Gość gość
oryginalnie będzie na pewno, ale raczej uzna Cię za czuba i się rozłączy :D

Gość gość
Hej zacznij od smsa.Potem możecie porozmawiać przez telefon.A pomysł fajny,ale uzna Cię za czuba.

Gość gość
Tu autor. Napisałem sms-a i za niedługo dostałem odpowiedź: "nie aktualne" :( żadnego "cześć", "dziękuję", "przykro mi ale nie", żadnego "pocałuj mnie w d.pę", jeszcze odpisała z błędem bo pisze się razem: "nieaktualne". I taki tłumok bez elokwencji kogoś ma tylko za sam wygląda a ja ciągle sam :( Chyba źle mi doradziliście, może ta piosenka by ją "ruszyła" i dałaby mi szansę, gdybym tak zaśpiewał.

Gość gość
"dałaby mi szansę gdybym tak zaśpiewał" raczej uznałaby Cię za po.eba :D i chyba usunęła by numer z tego portalu

Gość gość
Ha ha ha ha