Gość gość Napisano Marzec 15, 2018 Jak mogę zagadać do mojej koleżanki z którą byłem jakiś czas ale się nie układało głównie z mojej winy? Rozmawiamy trochę w pracy o pracy, była zazdrosna o nowego kolegę któremu znacznie więcej czasu poświęcałem, mieliśmy po prostu o czym gadać a z nią trochę brakowało wspólnych tematów. Tęsknię za nią, za rozmowami po pracy o czymkolwiek ale jakiś czas temu dałem jej do zrozumienia że nie chcę za bardzo z nią gadać, byłem chory i przez tydzień się nie odzywaliśmy, jak ma jakąś sprawę to oczywiście pomagam, doradzam, ale nie wiem jak po długim czasie obojętności i braku takich luźnych rozmów. W jaki sposób mogę naprawić nasze relacje, jak zacząć powrót do takich miłych, luźnych relacji, dodam że muszę jej powiedzieć że ten kumpel nie jest od niej ważniejszy i że brakuje mi jej towarzystwa bo to ją boli najbardziej, w pracy nie ma swego rodzaju prywatności i nie mogę rozmawiać o wszystkim, chciałbym pisać z nią jak dawniej i naprawić co się da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach