Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłem se dzisiaj nowy rower za 1200 zł

Polecane posty

Gość gość

Typu Storm Marathon.

Gość gość
Daj foto :)

Gość gość
Też nie działa. Niestety, nie da się tu wstawić żadnego linku. Forum jest zyebane. Ale z roweru jestem bardzo zadowolony. Lekki, szybki, elegancki. Dokładnie to dałem 1220 zł.

Gość gość
Fajny... jak na spokojną jazdę po miescie. Niestety zbyt delikatny jak na mnie :)

Gość gość
Tak i co?

Gość gość
@ 23:07 Kupiłem po to, żeby mieć czym dojeżdżać do pracy. Nie mam samochodu, a szkoda mi wydawać na bilety autobusowe. Stary rower miał już z 15 lat i ledwo jeździł... zostawiłem go nie przypięty na stojaku przed sklepem w którym kupiłem nowy :)

Gość gość
Nie neguje. Do takich dojazdów rower jest prima sort. Oby długo Ci posłużył.

Gość gość
Fajosko, tez jezdze do pracy bajkiem

Gość gość
@ Nieodpowiedzialny Też uważam że za ekologiczny styl życia powinno się dostawać jakieś wynagrodzenie. Jeżdżąc rowerem, nie spalam paliw kopalnych, a zarazem podlegam dodatkowemu wysiłkowi (pedałuję). Powinny być za to jakieś pieniądze.

Gość gość
Nieodpowiedzialny - powtarzasz jedno i to samo, , chłopak się cieszy z roweru a ty wszystko mu negujesz.

Gość gość
Ladnie sie wyrazasz

Wisi mi ekologia szczerze mówiąc ale rowery powinny być np bez podatku. Albo jakaś karta rowerowa w której zapisują jaki masz rower, od kiedy i ile dałeś za rower. I dzięki takiej karcie mogliby zwracać ci 10% kasy za rower. (co myślicie o takich kartach?) Tyle ze państwo zarabia na paliwie. Ubezpieczenia tez drogie. Bez urazy ale na drogach bywacie irytujący.

Gość gość
@ 23:25 Dziękuję Skarbie :)

Gość gość
A możesz mi doradzić jaki mam kupić do 2000 zł? Jestem 25 letnia kobieta. Szczupla. Mieszkam na wsi gdzie drozka jest różna. Głównie gleba lub żwirek z szyszek.

Gość gość
A ja swój stary rower oddałam na renowację do www.renowacjarowerow.pl gdzie ze starocia zrobili mi modny rower miejsci. Po co przepłacać? :)

Bardzo ciekawy wybór. Ja kilka tygodni temu kupiłam w www.sklep.rowmot.eu rower marki Kross Enduro 2.0 w podobnej cenie. Akurat jest w bardzo dobrej promocji. Jeździ mi się na nim świetnie i już planuję pierwsze dalsze wyprawy.