Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jechałam cala noc polskim busem 9 godzin boże to był koszmar

Polecane posty

Gość gość

niewygodnie nie ma jak spać nie ma jak zjeść bo reszta spi i zacznie ci gęgać że światło zapalasz i hałasujesz, kibel to śmiech na sali ledwo tam dziecko się zmieści a co dopiero dorosły o masie 70kg Łeb mnie boli dupa mnie boli nogi mnie bola

Gość gość
Co to za trasa?

Gość gość
P12 Gdansk Krakow

Gość gość
Przecież można było tego sie spodziewać. W pociagu mozna przynajmniej nogi rozprostowac

Gość gość
Trzeba było jechać 17 godzin do Niemiec busem , az pod francuską granicę to dopiero jest przyjemność

Gość gość
ps.I to małym busem

Gość gość
Ja jechalam odwrotnie, krakow-gdansk,autobus w polowie pusty, ale jakis facet chrapal niemilosiernie, a tu noc a przede mna odsiadka na lotnisku, lot i dojazd do miasta 300 km.nadmuchalam torebke, podeszlam i strzelilam mu nad uchem, nawet nie drgnal, kontynuowal spokojnie.poprosilam kierowce zeby mu zwrocil uwage ale on ze przeciez nie zakloca swiadomie porzadku, jakby glosno sluchal muzyki lub sie wydzieral to tak.no.o facet sie wyspal a ja bylam jak widmo nastepnego dnia

Gość gość
Mnie dziwią tacy ludzie jak wy, wolicie jechać za 50 zl przez cały kraj to musicie cierpieć, co by nie mm mówić na pkp to jednak pociągiem się lepiej jedzjd,, więcej miejsca, wagon restauracyjny, sypialny, można wstać i pochodzić. Moja znajoma jechała kiedyś autobusem do Rzymu na wycieczkę, nie wyobrażam sobie jechać kilkanadcie godzin autokarem :O

Gość gość
Prawie dobę jechałam i nigdy więcej. Chyba :D. Najlepsze jest to że zabronili ludziom korzystać z kibla w autokarze bo będzie śmierdziec.

Gość gość
Współczuję szczerze. Przypomniałaś mi wycieczkę autokarem na wczasy do Włoch.Nogi spuchnięte,radio całą noc grało/pewnie żeby kierowca nie zasnął/????/Autokar pełniutki.Taka podróż wyleczyła mnie raz na zawsze z komunikacji samochodowej i zawsze lecę samolotem.Szybko i przyjemnie. Owszem kiedy jedziemy samochodem,każdego dnia zatrzymujemy się w innym kraju,nocujemy w hotelu i wyruszamy przed siebie następnego dnia.

Gość gość
Za dużo ważysz, 70kg :-O