Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enzix89

Kobiety z parciem na karierę........

Polecane posty

Gość Enzix89

Witam wszystkich jak postrzegacie temat dobierania sie w pary w przypadku gdy dwoje dorosłych ludzi ma rózne wykształcenie, na przykład ja srednie ona wyższe. Nadmienię iż jest to dziewczyna która lubi być w centrum uwagi, ma ambicje i lubi byc adorowana przez mężczyzn. Moje pytanie jest takie czy taki związek jest mozliwy w perspektywie czasu, gdy np. druga osoba osiaga sukces, wiadomo nowe otoczenie inne towarzystwo. Czy takie coś w ogóle ma sens. Mieszkamy w niewielkim mieście, ale mam znajomych badz słyszałem o pewnym schemacie który zaobserwowałem. Zawsze mezczyzna próbujący zarobić na rodzine sie stara i wszystko okej, a kobieta tylnimi drzwiami.. przyprawia mu rogi, ze względu na swoją pozycje wykorzystuje nadarzające sie okazje do zdrady. Moze to taki swiat juz jest moze ta zasciankowość. Generalnie to sam nie wiem już ale widze coś niedobrego, sam nie wiem w sumie co myślec. Wole uczciwie podejsc do tematu zanim wejdę z nią w relcje i do czegoś dojdzie, mam na względzie jej dobro jak i swoje,. Pozdrawiam licze na jakieś mądre odpowiedzi . Pozdrawiam

Gość gość
Wszystko jest możliwe tylko kwestia czy Ty nie będziesz miał kompleksów, że ona robi karierę i czy ona nie wpadnie za bardzo w wir robienia kariery.

Gość gość
za duże różnice to porażka,ale na swoj sposób mnie by to kręciło patrzeć codziennie jak wraca wystrojona z biura