Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzutniki multimedialne

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jakie rozwiązania multimedialne stosujecie w domu/firmie i z których jesteście najbardziej zadowoleni? Zachęcam do luźnej dyskusji.

Gość gość
Posługuję się na co dzień w pracy ekranami elektrycznymi od Kraftmanna i są naprawdę dobre. Dla przykładu nie mam żadnych wcinek przy sterowaniu bezprzewodowym. Dobrze dobrane punkty montażowe, stabilność i naciągnięcie ekranu.

Gość gość
Ja sobie chwalę markę Kraftmann w temacie projektorów ale też uchwytów do monitorów i innych mocowań. Mają prawdziwe ABC jeśli chodzi o audio-video, można u nich kupić i dopasować wszystko. Uczciwe doradztwo krótki czas oczekiwania na zamówienie, zawsze można się do nich dodzwonić dopytać i tak dalej. Kontakt do firmy jest na kraftmann.eu.

Gość askaaaa

Można dostać każdy typ uchwytu pod tv w firmie Kraftmann, na stronie kraftmann.eu jest ich cała wizytówka z namiarami. Kupowałem u nich takie uchwyty do telewizorów do naszego hotelu. Ładne estetyczne proste w montażu i najważniejsze że stabilne akcesoria, można z jednej strony wygodnie ustawić ekran a z drugiej taki telewizor jest dobrze zabezpieczony przed ewentualną kradzieżą.