Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy spodnie i dzinsy w lidlu kupuje tylko biedota i nedzarze?

Polecane posty

Gość gość

Kto ten badziew kupuje? Ide tam nieraz po bułki i kolejka przy spodniach Masakra jakas

Gość gość
A ty kupujesz bułki w Lidlu? Serio taka bieda jesteś, że to badziewie sztuczne jesz? Serio? Szkoda mi ciebie.

Gość gość
Ty kupujesz, a udajesz, że jest inaczej. Gdyby cię było stać na lepsze do do Lidla byś nie zaglądała.

Gość gość
Tak, umysłowa, taka jak ty.

Gość gość
Piszesz o szajsie do założenia na siebie a zjadasz gorszy szajs. Bułki w lidlu? Serio? Biedota z Cb

Gość gość
Ja żyję na średnim poziomie. Mam własne mieszkanie. Dom w połowie na kredyt. Często kupowałam synkowi bo ubranka są dobrej jakości. Sobie kupiłam kiedyś topy i dżinsy. I też było ok z jakością. Fajne stroje sportowe mają za śmieszne pieniądze. Nie potrzebuję oryginalnych ciuchów zeb y czuć się lepiej :)

Gość gość
No i co ty jeszcze nie masz? :p ulżyj sobie :)

Gość gość
kupuję czasem tam spodnie dla siebie. Tanie i dobre wykonanie. A wygląda się w nich jeszcze lepiej niż we wranglerowskich.:)

Gość gość
Kupiłam kiedyś jakieś ciuchy do pracy w ogrodzie, bo były bardzo tanie. I byłam pozytywnie zaskoczona dobrą jak na tę cenę jakością.

Gość gość
Często kupuje ubrania w Lidlu. Bielizna 100% bawełny w super cenie. Dżinsy nie do zdarcia. Za grosze. Metek i tak nie widać więc po co płacić 400zl za spodnie. Chyba że to kogoś dowartosciowuje to spoko.

Gość gość
Ubraniaj jakosciowa sa super tylko ta rozmiarowka jak dla slonic.Rozmiar 36 to ciezko spotkac

Gość gość
12:14 A co zazdrościsz :D ? Weź się do roboty zacznij oszczędzać to będziesz miał/miała :)

Gość gość
Posiadam nieruchomosc i nie widze powodu, zeby przeplacac kupujac ciuchy. Akurat kupuje w innej sieci ale jestem fanka ich ciuchow, kupuje tam zawsze sportowe BH.

Gość gość
Ja bardzo lubię ubrania z lidla zwłaszcza dżinsy dla siebie. Dzieciom tez tam kupuję dresy, bluzki, bluzy, kurtki, kombinezony, buty na zimę, adidasy i sandałki. Wszystko z atestami, wytrzymałe za bezcen. W nosie mam, że jakieś idiotki śmieją się ze mnie, a kupują to samo pod inną marką i płacą 4 razy tyle co ja.

Gość gość
To szajs z chin

Gość gość
Nie oceniam;))

Gość gość
Co za różnica czy kupujesz na straganie w lidlu czy w wielce markowym sklepie? Kupowalam i tu i tu. Metka nie robi na mnie wrażenia, patrzę na to czy ciuch wygodny i czy dobrze leży. Takie ocenianie ludzi po metkach świadczy o oceniającym. Powierzchowne pokolenie daleko nie zajdzie.

Gość gość
Teraz juz wszyscy szyja w Chinach, nawet wielkie domy mody!

Gość gość
Żebyś się nie posr....a autorko :P

Gość gość
Byly ostatnio super spodnie, 100procent bawelny. Szkoda, ze nie bylo mojego rozmiaru. Jesli mam placic 400zl za taka sama jakosc i ta sama odpowiedzialnosc (nieetyczna produkcja) to juz wole przynajmniej kupic w lidlu i zaoszczedzic.

Gość gość
Mamy ponad 10tys zł miesięcznie i kupujemy często ciuchy w lidl.

Gość gość
Prędzej bym tam kupiła dżinsy niż bułki... zresztą ciuszki dla dziecka i czasem jakieś koszulki dla mnie czy męża kupuję tam, spodnie ciężko mi trafić z rozmiarem. Za to bułki, jeśli nie piekę, to kupuję w dobrej piekarni.

Gość gość
Raz w lidlu były kurtki skórzane po 300 zł, więc no