Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gra wstępna preferencje

Polecane posty

Gość gość

Jestem dość długo z cudownym facetem. Niestety od jakiegoś czasu próbujemy uprawiać seks ale nam to nie wychodzi, bo jestem przy tym bardzo spięta. Rozważamy z moim Tż żeby zagrać w jakąś grę wstępną abym się wyluzowała bo ani wspólny prysznic z pocałunkami ani masaże nie pomagają. Proszę o pomoc.

Gość gość4444
No nie wiem to samo przychodzi :) Może za wcześnie na to.

Gość gość
dodam, że mamy po 15 lat i jesteśmy razem już dwa lata

Gość gość
wykorzystajcie opaski na oczy

Gość gość
Atmosferę należy budować powoli bez nachalnych ruchów gestów. Pożądanie rodzi się w głowie. To mózg musi odbierać nasze doznania wzrokowe dotykowe czy słuchowe. Po tym przekazuje impulsy do ośrodka zawiadującego naszymi narządami płuciowymi. W ten sposób mózg przygotowuje nasze ciało.

Gość 22latkaaa
Jeśli jesteś spięta to znaczy, że nie jesteś gotowa. Nawet jeśli chcesz, to podświadomie nie chcesz tego robić. Nie rób nic wbrew sobie, bo seks będzie nieprzyjemny... Poczekaj trochę. Proponuje dodać więcej czułości w związku np. nawet zwykłe leżenie w jego objęciach może Cię zrelaksować. Ja u siebie zauważyłam, że sama najlepiej się podniecam jak robię dobrze oralnie mojemu chłopakowi. Od razu robię się mokra i nie potrzebuję "gry wstępnej" typu pocałunki itp. Znajdź swoje erogenne punkty. Niektóre kobiety lubią całowanie po plecach, ramionach, brzuchu, udach. A inne nie. Poznaj swoje ciało. Ogólnie uważam, że 15 lat to szybko trochę na seks. Uwierz mi, że pierwszy raz to bardzo ważny moment w Twoim życiu. Zastanów się, czy to ten chłopak. Jeśli nie czujesz się pewnie, poczekaj. AHA i pamiętajcie o zabezpieczeniu!! To w sumie najważniejsze. Pozdrawiam

Gość gość
22latkaaa nie żartuj że nie lubisz gry wstępnej. Ja pod czas kilkunastu minut doprowadzam partnerkę do dwóch orgazmów a potem ten trzeci kulminacyjny jak już jestem w środku.