Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 27 par butów wiosenno letnich

Polecane posty

Gość gość

Ktos mnie przebije? Czekam aktualnie na dwoje adidaskow.Dzis mi przyszły boskie slil on koronkowe.Gdzie ta wiosna?!! Mam tyle butów ze chce w nich juz chodzić!

Gość gość
Sporo. A wiosenno letnich czyli jakich?

Gość prawi 124
spoko , moja mama ma 200 par butów

Gość gość
Ja mam 30 ale wszystkich, może jak dodam jeszcze klapki i tenisówki takie za miasto to będzie 35. Nie mam gdzie trzymać, już więcej nie kupuję, obiecuję ;)

Gość gość
Większość slip on koronkowe w roznych kolorach,slip on platforma brokat,baleriny,adidasy 4 pary.Tenisowki cienki materiał. Teraz będę robić porządek z klapkami letnimi i będę je liczyć :P

Gość gość
13:50 no to piona babeczko!

Gość gość
Nie liczyłam, ale mam wszystkich butów ok. 70 par. Serio piszę. To mój konik. Nie mam już gdzie przechowywać. Większość to skóra naturalna. Leczę się z nałogu.

Gość gość
Też już nie mam gdzie tego upychac.Ale mam fajnego męża, on mnie zachęca mówiąc :a kup sobie to,a zamów to bo ładne. No to zamawiam hihi :)

Gość gość
Gdzies ty go znalazla? Tez chce takiego!

Gość gość
Ja mam tylko Adidasy tenisówki 2 czółenka buty do biegania japonki i sandałki buu. Mam stopę 41.5 i nie mogę znaleźć fajnych butów a jakichś babcinych nie chce. Więc chodzę jak taka sierota cały czas w jednych. Serio zazdroszczę że macie tyle butów. Mi by serio wystarczyły 2 pary fajnych sandałki kolorowe szpilki na większe wyjścia i z 2 pary niższych obcasów do pracy :/

Gość gość
O mój mąż nawet nie wie, że mam tyle butów. Owszem, widzi że dużo. Przy kolejnym zakupie tylko pyta, gdzie ty to schowasz?. Dlatego unikam zakupów z mężem,. aby uniknąć takich pytań:)

Gość gość
gość dziś A ja zazdroszczę Tobie takiej ilości butów. Nie masz problemu które wybrać.

Gość gość
14.04 niewielkie pocieszenie haha ;) No ale jak fajnie można wyglądać w zwykłych dżinsach białej koszulce i kolorowych szpilkach. Nic więc nie trzeba :)

Gość gość
27? Co tak mało?