Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągła emocjonalna huśtawka w zachowaniu faceta

Polecane posty

Gość gość

Raz jest tak "och, och i ach, ach" a następnego dnia praktycznie udaje że nie zna :( O co może mu chodzić?

Gość 323423
Stara szkoła, dwa kroki do przodu jeden, w tył, dwa do przodu jeden w tył. Też tak robię i później kobiety histeryzują.

Gość gość
Wiej od faceta, ktory jest niezrownowazony a moze niepewny swoich uczuc. Pozniej zostawi cie z dnia na dzien.

Gość gość
Są tacy, lodówka na zmianę z piekarnikiem. I z niezrównoważeniem emocjonalnym nie ma to nic wspólnego :)

Gość gość
To nie jest mój facet. Ale rzeczywiście wygląda na niezrównoważanego trochę :/

Gość gość
a z czym ma wspólnego?

Gość gość
up

Gość gość
Facet niestabilny emocjonalnie prędzej czy później zawiedzie.

Gość gość
A może to taka taktyka by cały czas gonić króliczka? :D

Gość gość
Myślę, że to jednak niestabilność emocjonalna a to niestety źle wróży.

Gość gość
Ja pisałam o lodówce i piekarniku. To silny charakter, wie, co robi. Ktoś już pisał - dwa kroki w przód, jeden w tył. A zresztą, może być różnie. To bliźniak ?

Gość gość
Nie słuchaj wariatów. To nie jest normalne ze człowiek okazuje raz uwielbienie a raz nienawiśc. To zaburzenie albo manipulacja. W każdym razie nic dobrego ani dla kogoś kto tak postępuje ani dla "ofiary"

Gość gość
19.00 Z tym się zgadzam, ma silny charakter i tym mi też imponuje. Niestey ale strzelec…

Gość gość
dziś nic nie pisałam o nienawiści.

Gość gość
Pomyliło mi się z innym tematem. Wszędzie debile w tych opowieściach dziwnej treści.. Tak czy srak nienormalne.

Gość gość
On jest dość specyficznym człowiekiem. Dziwny w obyciu, dość niedostępny, trochę wyniosły. I to nie tylko moje spostrzeżenie.

Gość gość
Pewnie kiedy zbierze go na amory a nie ma innych opcji to przychodzi do Ciebie się poprzytulac, jest słodko ,,och i ach" a gdy ma inne zajęcia olewa Cie, udaje ze Cie nie zna bo Nie jesteś mu potrzebna. Pewnie gra na kilka frnotow. Odpusc go sobie, on sie Toba bawi

Gość gość
gość dziś On jest dość specyficznym człowiekiem. Dziwny w obyciu, dość niedostępny, trochę wyniosły. I to nie tylko moje spostrzeżenie. xxx Taki "chłodny, skryty, bez empatii" EGOISTA. Uciekaj od takiego kobieto, bo będziesz cierpiała jak ja. To są tzw. mężczyźni "bez uczuć". Znam i przerobiłam taki przypadek :P

Gość gość
dziś czasami bywał gorący...ale rzeczywiście z empatią ma chyba problem a może nie lubi płaczu po prostu.

Gość gość
U kobiet to się nazywa BURDELine lub CHAD ;-)

Gość gość
Nie no...nie róbcie z niego jakiegoś socjopaty :O

Gość gość
tylko stulejarze stosuja taktyki wielkich kołczów, którzy jeszcze mleko pod nosem mają, poważnego związku nigdy nie mieli , a uczą jeszcze większych debili od siebie jak zdobywac kobietę :D A jeśli to nie gra, a taki jest naprawdę, to chyba jeszcze gorzej o nim świadczy, niż o stulejarzu wychowanym na poradach wielkich kołczów którzy sami tak naprawdę od lat nie mogą zamoczyć :D 🖐️

Gość gość
Wiesz kim jest SOCJOPATA ?? To nie pisz bzdur na przyszłość... " Socjopaci mimo normalnego (lub nawet większego) poziomu inteligencji nie potrafią podporządkować się zasadom współżycia społecznego. Wczesne przejawy tego zaburzenia obejmują m.in. kłamanie, kradzieże, bójki i inne konflikty z normami prawnymi. W potocznym rozumieniu socjopata to osoba, która nie liczy się z ... "

Gość gość
Tak czy inaczej ma jakieś problemy emocjonalne,bo zdrowy emocjonalnie czlowoiek się nie zachowuje. Pasuje ci to albo nie pasuje,a nie sobie d.u.p.e. zawracasz po co,na co i dlaczego.

Gość gość
dziś niestety ale to ty piszesz bzdury z Wikipedii :)

Gość Grażynian Januszanu
Daj sobie spokój. Emocjonalna huśtawka jest do leczenia, jak on nie zważa na Twoje uczucia to jest zwykłą mentalną patolą, jeszcze wiesz, jakby wykazał chęć i poszedł do psychologa i psychiatry to można ratować związek. Jak ma wyj****e to po co się męczysz.

Gość gość
nie pisze i "TYLKO CYTUJE" idiotko to po pierwsze ;-) Po drugie mam czytać definicje zaburzeń/chorób jakiegoś domorosłego psychiatry ??? :-D

Gość gość
dziś zastanawiam się bo intryguje mnie, lubię go, potrafi być super ale denerwują mnie te jego odchyły.

Gość gość
Grażynian Januszanu, nie czytałeś/aś tematu, nie jestem z nim w związku.

Gość gość
Grazynian Januszeczko :D Januczesko bardziej z rumuńska. Januszowski. Boże dlaczego mnie śmieszą takie debilne rzeczy? Pora najwyższa zbadać glowe. Abo nogi..