Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka123443

Prezent urodzinowy dla syna

Polecane posty

Gość Anka123443

Witam, pomóżcie mi proszę bardzo, syn będzie miał za miesiąc swoje 10 urodziny i nie mam totalnie żadnego pomysłu co mogłabym mu kupić :/ jakieś pomysły na prezent dla 10latka?

Gość gość
Moze zbiera na cos wiekszego typu rower, deskorolka, nowa pilka. Ochraniacze sportowe, kask, cos zwiazanego z ruchem na swiezym powietrzu, idzie przeciez wiosna ;).

Gość gość
Porażające to co piszesz. Kto jak kto, ale matka powinna wiedzieć najlepiej co chcialby jej syn i o czym marzy. Widać, że nie masz dobrego kontaktu z synem i może zacznij z nim rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać ... po prostu zacznij sie interesować własnym synem bo są w życiu rzeczy ważne i najważniejsze, a dla ciebie najważniejszy jest twój syn, pozdrawiam i powodzenia :) 🌼

Gość gość
Ja gdy szukałam prezentu miesiąc temu dla syna, natknęłam się na ciekawy artykuł na pewnym blogu, na końcu podam Ci link, a mianowicie chodzi o smartwatch! jest teraz wśród dzieci na to mega moda w szkołach i każdy chce je mieć, ponieważ świetnie zastępują telefon i są mega wygodne i praktyczne. zastanów się mega nad jego zakupem, a twój dzieciak na prawdę może być mega zadowolony z takiego prezentu :)! link: https://opiniertvagd.pl/smartwatch-dla-dziecka-wybrac/

Gość maggie1981
Cześć, polecam kolorowe pufy! Jeśli syn lubi piłkę nożna to może być fotel kibica, a jeśli ma inne hobby to po prostu kup wygodny worek sako, na którym będzie mógł odpocząć po wielu godzinach w ławce szkolnej i przy biurku ;) Mój syn chwali sobie pufy - świetnie się na nich ogląda, słucha muzyki, czyta... My mamy taką: http://pufy.pl/worki-sako/114-worek-giga-sako.html#/wybierz_gratis_-podnozek/material-poliester_design/poliester_design-sx4

Gość Anka123443
Co do pufy to syn posiada już taką w kształcie piłki :) A z tym smartwatchem świetny pomysł chyba zdecyduję się na niego :) W końcu wszystko idzie z duchem czasu a to na prawdę bardzo fajna rzecz

Gość gość
@gość (11:24) To faktycznie ciekawa opcja, niby akwarium powinno być duże, ale zawsze warto zacząć z czymś mniejszym. Gdzieś mi się już ten mały ledowy akwen od Camry rzucił w oczy, ale nie jestem pewna, czy to był akurat model 7931... W każdym razie do rozważenia :)

Gość gość
@gość (10:06) Ten model Camry czasami jest oznaczany jako CR 7930, są między nimi niewielkie różnice, ale generalnie akwarium prawie jednakowe :)

Gość gość
@gość (08:55) dzięki za info, akurat model CR 7930 znalazłem i zastanawiałem się, czy to jest to samo :)

Gość gość
2018.03.16 Prawdę mówisz!

Gość kluseczkowo11
Mogę ci polecić zestaw puf w kształcie piłek do koszykówki. Mój syn takie dostał i bardzo je chwali, że wygodne. Kupiłam dwie, by młodszy brat też miał na czym siedzieć, gdy grają u siebie w pokoju ;) http://pufy.pl/pufy-pilki/66-pilka-koszykowa.html

Gość VelvetMage
@2018.03.28 Zgadzam się, kilka miesięcy temu też wpadł nam w oko zestaw od Camry, CR 7930 akurat, bardzo się sprawdził i obecnie zastanawiamy się nad zakupem czegoś większego :)

Gość gość
@VelvetMage A nie jest troszkę za małe to akwarium? Tak spojrzałam i poczytałam o tym modelu CR 7930, ogólnie wszystko fajnie, ale chyba zbyt wielu rybek tam trzymać nie da rady... To bardziej taki starter?

Gość VelvetMage
gość wczoraj To taki starter, mniejsza odpowiedzialność na początek :) kilka rybek, żeby się Młody oswoił. U nas przynajmniej tak było. Najpierw zaczynasz z takim CR 7930, a potem okazuje się, że masz w domu 25 litrowy zbiornik...

Gość loth
Prezent dla syna może być nie lada wyzwaniem. Ważny jest wiek, upodobania, zainteresowania czy ulubione hobby. Jeżeli nadal masz dylemat to polecam ten artykuł, gdzie pokrótce opisane są pomysły na prezenty dla chłopców w różnym przedziale wiekowym: http://youtuboss.pl/2017/04/24/co-kupic-synowi-w-prezencie/

Gość gość
Może voucher na lot w tunelu aerodynamicznym speedfly w Mirosławicach koło Wrocka? :D ja swojej córce kupiłam i była bardzo zadowolona :)

Gość gośćja
Hoverboard

Gość żaneta

a moze klawiature i myszke do grania? chlopcy teraz spedzaja sporo czasu przed komputerem i lubia miec ciekawy sprzet. Moj na przyklad bardzo sie ucieszyl jak mu kupilam w me zestaw od fury. Fajny, nie drogi i wyglada na prawde mlodziezowo

Gość manek

No, fury to poipularna marka wśród graczy, na szczescie dostepna w media expert i w dobrej cenie. Dobre czasy nastały dla kieszeni rodziców haha 🙂

Gość Królewski

Jak uważasz, ale ja wychodze z zalozenia, że prezent musi dziecko aktywizować, dlatego zawsze daję mu coś sportowego. Na przykład w tym roku dostał koszulkę i plecak FC Barcelony, której od ponad roku kibicuje :) Co prawda, ja wolę Real, ale czego nie robi się dla dziecka ;) No i młody regularnie chodzi w koszulkę grać w piłkę na osiedlu :) Całkiem tani sklep w internecie to 11teamsports, tam ja zrobilem te zakupy ;)  

Gość asiana

Mam podobnie - syn uwielbia piłkę więc nigdy nie mam problemu z wyborem prezentu :) Ostatnio na dzień chłopaka dostał FIFE20 na konsole, kupiłam w Media Expert i teraz ma zajęcie na spędzenie czasu z kolegami