Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomaganie tylko dzieciom i szczeniaczkom a STARSZYM LUDZIOM nie CZEMU tak jest

Polecane posty

Gość gość

Czemu ludzie jarają się pomaganiem małym dzieciom i szczeniakom a starszym ludziom w przytułku itp NIE , czemu tak jest

Gość gość
Bo dzieci sa sliczne i pachna a starsi ludzie brzydcy i smierdza.takze chetniej by pomogli ladnej mlodej kobiecie niz w srednim wieku i nieatrakcyjnej.w kazdym tkwi pragnienie mlodosci i urody i dlatego tak sie jaraja pomoca dzieciom.ale sprawa sie komplikuje jak dziecko jest uposledzone i szpetne, wtedy spada do kategorii dziadek z domu starcow

Gość gość
lajf is brutal

Gość gość
Mi żal tylko ludzi. Dzieci i starszych. Zwierzęta mam w doopie bo i tak ich cierpienie to nic w porównaniu do cierpień jednostki świadomej jaką jest człowiek.

Gość gość
Zal mi wszelkich bezradnych, krzywdzonych istot. Dzieci, zwierzat, starszych, chorych...

Gość gość
"Zwierzęta mam w doopie bo i tak ich cierpienie to nic w porównaniu do cierpień jednostki świadomej jaką jest człowiek." Możesz sobie podać rękę z donarskim. Prezentujecie ten sam poziom "empatii" i "człowieczeństwa".

Gość gość
Finansowo pomagam dzieciom i osobom starszym. Zwierząt mi nie zal i nieobchodzi mnie ich los 🖐️

Gość gość
Bo zwierze to nie człowiek stąd tyle miłości.

Gość gość
Kocham zwierzeta ale pomagalabym tylko ludziom, dzieci zal.najbardziej bo stary czlowiek czesto ma za soba wspaniale zycie i piekne dziecinstwo,na pewno cos milego przezyl, a nieszczesliwe dziecko nic i juz dziecinstwo przykre