Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak z Brazyli i podroz do jego kraju

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio poznałam chlopaka z Brazyli. Rozmawiamy ze sobą codziennie przez video od 6 miesiecy. Pewnego dnia zaprosil mnie do siebie. Ja jestem bardzo chętna żeby tam pojechać ale nie wiem czy jest to dobry pomysł. Chlopak jest bardzo sympatyczny i ma cudowną rodzinę. Gdyby sie udało nie mialabym nic przeciwko bycia z nim( co mi juz zaproponowal). On chce sie przeprowadzic i zaczął juz pracowac aby zebrac pieniace na przeprowadzkę tutaj. Ja jestem jednak realistką i na to wszystko patrze z przymrużeniem oka. Nie wiem czy taka relacja na odleglosc ma jakąś szanse. A poza tym bylby to mój pierwszy lot samolotem i to w dodatku z przesiadkami czego troche sie obawiam. Nie chciałabym sie "zgubic" na takim lotnisku. I w sumie to nie wiem co mam robic. Dac szanse tej naszej relacji czy odpuścic( co dla mnie nie byloby takie proste, bo bardzo mi na nim zalezy).

Gość gość
Do odważnych świat należy taki brazylijczyk może wspaniałym człowiekiem warto spróbować :D

Gość gość
Nie mam nic przeciw Brazylii, sama mam to rodzinę, ale absolutnie, kategorycznie nie jedz do niego pierwsza ( to zreszta dotyczy i innego kraju). Niech przyjedzie, poznasz go lepiej. Brazylia to kraj ogromnych kontrastow, bywa tam bardzo niebezpiecznie, samolot to akurat maly pikuś.

Gość gość
On nie ma za co droższe bilety tam są mi kasę wysyła na przelot :D

Gość gość
Niech on najpierw przyleci do ciebie. Nie rozumiem dlaczego to ty mialabys lecieć? W każdym razie badz ostrozna.

Gość gość
Ile masz lat dziecko?

Gość gość
Jak to nie ma za co A tobie kasę wysyła? Co ty bredzisz? Głupie to prowo

Gość gość
Tak jak arabusy łapią Europejki na piękne słówka, tak ten Brazylijczyk, szuka zaczepienia w Polsce, dla wizy, karty pobytu, dobrej pracy lub życia na zasiłkach, tak to wygląda w wersji optymistycznej, zaś w pesymistycznej Arabowie wabią kobiety do wyjazdu gdzieś do Egiptu, Arabii Saudyjskiej ZEA itp itd przez ładnego i elokwentnego np. geja, który rozumie kobiety, a potem jak przyjeżdża taka idiotka, to dochodzi do transakcji i ląduje taka w burdelu, którego najczęściej już nie opuszcza do śmierci, bo jest bita zastraszana, zbiorowo gwałcona, a po kilku latach mordowana, rzadko kiedy kobiety wracają do Polski.

Gość gość
Aby on zebrał wystarczajaca ilosc pieniedzy potrzbuje pól roku. A ja chcialabym ponechac ze wzgledu na dlugie wakacje po maturze.

Gość gość
Uważaj żeby nie skonczylo sie jak z Magda Ż. Ja bym nie poleciała, ty pewnie jesteś młoda i myślisz inaczej.

Gość gość
A sprawdzilas czy tak jest i czy bilety u niego sa drozsze? Trochę to dziwne, sam nie przyleci ale da kase tobie abys ty przyleciala, pachnie handlem ludźmi, albo kartelem narkotykowym :D

Gość gość
Najgorzej boję się startu i lądowania i polaków na lotniskach :D

Gość gość
Kobiety są głupie i naiwne, że szok! Znajdź sobie (nie znajdziesz bo mają kasę) Holendra, Hiszpana, Francuza (etnicznego, a nie g****o-ciapackiego-p**********o-arabusa-turasa-pakola). Mnóstwo głupich dziewczyn na piękne oczka, słodkie słówka i grę pozorów dało już się nabrać, czy to Arabusom, Turasom, Hindusom, Murzynom itd, a potem płacz i zgrzytanie zębami! Jak można być tak głupią, aby im wierzyć, jesteś tak głupia i brzydka? Bo niektóre robia to z desperacji?

Gość gość
Co twoi rodzice sadza o tym pomysle?

Gość gość
Bilety sa prownywalnie w takiej samiej cenie. A on mi zaproponowal pobyt u niego ze wzgledu na moje wakacje.

Gość gość
Moi rodzice nie sa przekonani ale niczego mi nie zabraniają. Moja mama rozmawiala z tym chlopakoem i jego rodziną na ten temat.

Gość gość
Przez kamerkę internetową rozmawiali i mi machali żebym do nich poleciała :D

Gość gość
Przed chwilą pisalas ze sau niego drozsze a teraz ze tak samo, prowo

Gość gość
Machali bo na tobie zarobia kase jak sprzedadzą cie do burdelu

Gość gość
No właśnie dopiero bilety byly u niego droższe, to juz stanialy?

Gość gość
Ja nic nie pisalam ze sa drozsze. Bilety sa w prownywalnej cenie.

Gość gość
Prowo, ale jak mozna napisac "pieniace":O o Brazyli zamiast Brazylii nie wspominając

Gość gość
Ktoś się pewnie podszywa pod autorkę ;) Autorko, ja szczerze mówiąc nie związała bym się z nikim o takim pochodzeniu. Czy tym bardziej już z żadnym arabem. Nie będę Cię tutaj umoralniać. Ale mi też to źle pachnie. A na dobra sprawe skąd możesz wiedzieć czy to jego rodzice? Pachnie mi to zorganizowana działalnością przestępczą. Jesteś młoda ale swój rozum powinnaś mieć. Ja w ogóle bym odpuściła taka znajomość, ale jeśli już to niech on tutaj przyjedzie do Ciebie.

Gość gość
To musi być prowo