Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tomek11123

Opowieści Erotyczne

Polecane posty

Dzień dobry. Moja żona wyjechała w delegacje ale mamy kontakt przez Messenger. Chciała abym poopowiadał jej coś do czego może się masturbować. Kiedy przeglądam internet widzę długie historie, a mi zależy na krótkiej którą mógłbym opowiadać szczegółowo. Zwracam się o pomoc bo nie jestem dość kreatywny przez internet.

Gość gość
Opowiedz jej jak pierwszy raz to robiliście, z naciskiem na to co czułeś (w sensie psychologicznym), kobiety lecą na takie rzeczy.

Gość gość
A może kupicie sobie gadżety erotyczne z aplikacją mobilną. Będziecie mogili się masturbować na odległość. Poszukaj gadżetów Lovense lub Kiiroo.

Gość gość
No tak,my faceci jesteśmy wzrokowcami i mamy ogromną wyobraźnię więc nie trudno wymyślać historyjki erotyczne. Moja jest taka opowieść:Wiesz kochanie wyobrażam sobie że dzwonisz do mnie i zwracam ci uwagę że jakoś dziwnie ciężko dyszysz podczas naszej rozmowy.Pytam więc czy jest sama a ona odpowiada że ogromnie tesknila i miała niepohamowaną chęć fizycznego zbliżenia i tak jakoś się stało że teraz On właśnie w nią pomalutku wchodzi i jest Jej cudownie kiedy wyobraża sobie ze to Ty to robisz....kiedy taką opowieść Jej zaserwujesz to na bank będzie miała orgazm!!