Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadziaJAS

Ryby czyli najgorszy znak zodiaku

Polecane posty

Gość MadziaJAS

Zaczęłam obserwować nie tylko znaki zodiaku ale również ludzi w moim otoczeniu i stwierdzam, że nienawidzę ryb, sama ją bedąc. Często te osoby są depresyjne, przygnębiające, zero pozytywnych cech, ten znak to znak samotności, skazany od narodzin na porażkę życiową. Jeżeli faceci ryby jeszcze jako tako, tak kobiety to tragedia szczególnie miłość: Nigdy nie ryzykujemy, zawsze się boimy, zamiast walczyć gdy dzieje się źle uciekamy, jak tchórze, marnując szanse na szczęście i czuć prawdziwe rzeczywiste emocje. Zawsze podziwiałam Bliżnięta, czułam do nich chemie jednak no cóż brak zgodności, co innego raki które jaki nie był zawsze mnie nudził, czemu? Bo zbyt podobni do siebie. W dodatku kobiety ryby często szukają księcia z bajki i są histeryczkami, potrafią tylko płakać. Tak naprawdę tych pozytywnych ryb, przyjemnych towarzyskich jest naprawdę mało, plus są zawsze, ALE TO ZAWSZE manipulowane przez inne charaktery. Ten znak powinien zdechnąć, bo ta osoba będzie zawsze na przegranej pozycji społecznej, a ludzie w okół będą tylko udawać by jej nie ranić. Taka o to brutalna prawda o rybach. Znak samotności. Powiedzcie jakie wy macie odczucia do niego, jacy są wasi partnerzy (w sensie znak i dekada), jestem ciekawa.

Gość gość
Pierdzielisz, w znaki zodiaku wierzą tylko idioci. :D

Gość gość
Jeśli tak bardzo kierujesz się w życiu znakami zodiaków to zacznij zauważać te dobre cechy i zrobić z nich użytek. Co do bliźniąt które tak lubisz to uwierz mi że są jak bliźnięta tylko w jednej osobie i nigdy nie wiadomo jakiego bliźniaka dzisiaj zastaniesz. Kiepsko. A tak z innej beczki to przestań patrzeć na znaki zodiaku tylko zastanów się jaka ty jesteś, co chcesz osiągnąć, co cię interesuje itd. Ja w dzieciństwie przez długi czas słyszałam od rodziców że jestem taka bo... taki mam znak zodiaku. Naprawdę. Tyle że ja się ciągle buntowałam, że to czy tamto nie jest moją cechą, ale pomimo tego coś tam we mnie zasiewali systematycznie. Ciężko było mi z tego kręgu wyjść. W każdym człowieku znajdziesz jakieś cechy z każdego znaku zodiaku z każdego przyjrzyj się dokładnie. Mówi się że raki to dobre serdeczne osoby, ja znam też i podłe, Lwy waleczne i niezależne hahaha ja znam takie co niestety bardzo potulnie chowają ogony, No nie chce mi się wymieniać wszystkich znaków i ich cech ale chodzi mi o to ze owszem w pewnym stopniu układ planet ma znaczenie na nasze życie ale nie można poddać się schematom.

Gość gość
Co z tego że możesz być ryba jeśli całkiem inne znaki tobą rządzą? P********ie o szopenie.