Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sombre, ombre czy balejaż

Polecane posty

Gość gość

mam naturalne blond włosy, nie jasne ale tez nie ciemne, takie średnie jakieś i planuje coś zmienić, tylko nie wiem na co postawić, wydaje mi się że sombre z racji że to takie jakby słabsze ombre to będzie niewidoczne ze względu na blond

Gość Vvvvvoplsg
Sombre najlepsze

Gość gość
Ja bym doradziła też sombre. Właśnie niedawno zrobiłam i wyszedł piękny. Przejście blond w lekki brąz, ale bardzo łagodne przejście, że efekt wręcz naturalny. Zrobiłam w InHarmony w Wwie, bo mi siostra zachwalała. ogólnie to zawsze na własną rękę farbowałam, ale warto pokombinować w salonach, dobrze doradzą, oczywiście jesli traficie na dobrych fryzjerów.

Gość ulajorek2
Ojej jaki przypadek haha, ja też w inharmony robiłam :) Tylko, że dawno i planuję iść odświeżyć kolor. Miałam koloryzacje, a teraz właśnie się waham, ale wezmę sombre, podobno super robią :)

Gość gość
gość 2018.05.07 Ile zapłaciłaś za sombre w In Harmony?

Gość gość
ombre ciągle w modzie już 2 raz sobie robiłam i nie nudzi mi się :) tym razem poszłam do fryzjerki co pracuje na farbach revlona. Miały naklejony hologram na opakowaniu. Naczytałam się o tym w necie i znaczy to, że farba pochodzi z dobrego źródła. Na długich włosach ombre wygląda rewelacyjnie

Gość gość
Za sombre w In Hamrony zapłaciłam coś ponad 400zł, bo mam średniej długości włosy.

Gość gość
Ja ostatnio zrobiłam sombre i jestem zachwycona jak to naturalnie wygląda :D i odrostami się martwić nie muszę ;) też polecam In Harmony, szczególnie jak ktoś marzy o ładnym blondzie, nigdzie nie wyszło mi tak ładnie jak u nich :)