Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu singielki co jada same nad polskie morze ?

Polecane posty

Gość gość

Wybralabym sie gdzies do Sopotu chociaz na tydzien ale nie mam z kim.

Gość gość
Ja chyba pojadę sama do Świnoujścia.

Gość gość
Wiesz, zawsze przyjemniej w towarzystwie, ale akurat w Trójmieście, jeśli dopisuje pogoda, jest co robić i są takie tłumy ludzi, że szybko sobie znajdziesz towarzystwo.

Gość gość
W Świnoujściu też jest co robić i jest masa turystów. Ale nie szukam towarzystwa obcych ludzi. Zakochane pary, rodziny z dziećmi, albo fagasy szukające chętnej.

Gość gość
W PL kazdy mądry polak wybiera polskie morze niz zagraniczne. Dzieki temu kasa zostaje wsrod swoich i gospodarka sie kreci ludzie maja prace. Co innego taka zacofana europa zachodnia, tam wspieraja obce turystyki i dziwia sie ze ich gospodarki upadają. Juz za 5 lat polska gospodarka wyprzedzi angielską.

Gość gość
Tylko że nad Bałtykiem jest drogo jak zagranicą, a pogoda niepewna.

Gość gość
A zna ktoś jakąś wioche nadmorska bo ja się wybieram już od 5 lat. Nie interesują mnie turystyczne Trójmiasta.

Gość gość
"jak zagranicą" naucz sie pisac o polsku matole z uk.

Gość gość
Niepewna to jest twoja angielska deszczowa pogoda a nie moje piekne polskie morze za ktore Polacy przelewali krew przeciwko ruskim i szwabom a ty sp/ierdoliles jak frajer na zmywak nieudaczniku.

Gość gość
13.20 Tu autorka. Ja wlasnie myslalam nad Sopotem ewentualnie Miedzyzdroje lub Swinoujscie. A dlaczego polecasz akurat Swinoujscie ? Czesto jezdzisz sama nad morze ? Ja nigdzie nie jezdze bo boje sie ze sama bede sie zle czula

Gość gość
Up

Gość chłopa se poszukaj
gość dziś chłopa sobie poszukaj, ale pewnie twoim wygórowanym wymaganiom żaden nie dorówna i potem takie problemy

Gość gość
Nie obnize poprzeczki by tylko miec chlopa. A bez " chlopa " nie mam prawa na odpoczynek ?

Gość gość
14.58 Bialogora . Kiedys chcialam tam pojechac ale mam problem z dojazdem bo nie mam samochodu.

Gość gość
chłopa se poszukaj dziś gość dziś chłopa sobie poszukaj, ale pewnie twoim wygórowanym wymaganiom żaden nie dorówna i potem takie problemy x Już tak nie przesadzaj! Bez chłopa też można jeździć gdzie się chce. Myślenie baby typowej ze wsi, bo chlop musi być, no i dzieci, bo co ludzie powiedzą. Przerażające to polskie myślenie.

Gość singielki bez wyboru
gość dziś jak nie chcesz chłopa to weź psa, albo najlepiej kota do pary ;)

Gość macie píerdolca
gość dziś Nie obnize poprzeczki by tylko miec chlopa. A bez " chlopa " nie mam prawa na odpoczynek ? > przecież bez chłopa odpoczywasz, to na co ci jeszcze wyjazdy?? eh, durne baby

Gość gość
Jedź sama, a jak nie nad nasze morze to gdzieś za granicę. Poszukaj jakąś fajną wycieczkę np: do Włoch czy Chorwacja i na bank znajdziesz towarzystwo. Ja czasem sama jadę i dużo osób jeździ samotnie z różnych powodów.

Gość gość
21.27 Ja nigdzie zagranica nie bylam na wczasach a marzy mi sie Chorwacja i Portugalja(Azory) Na poczatek musze sie odwazyc nad polskie morze sama. Nie bylam w Polsce od kilku lat i tesknie za polskim jedzeniem , pogoda i ..wogole. Chcialabym tak choc przez tydzien bez ciapatych. .. w ciszy i spokoju wyspac sie , polazic po plazy i knajpkach , zjezc jakas dobra rybke i schabowego z ziemniaczkami , pospacerowac wieczorem po molo, ale .. nie mam z kim.

Gość gość
bez ciapatych to chyba tylko Rosja, Japonia lub Płd Korea zostaje, bo chyba każdy inny kraj ma mase tego robactwa

Gość gość
To nad polskim morzem juz tyle ciapatych jest ?

Gość gość
Nie ma zadnych.

Gość gość
polskie morze to szambo, nawet ciapaci to wiedzą i omijają z daleka, ale polacy sobie chwalą bo innego nie mają

Gość gość
Polacy sobie chwala i Niemcy , Holedrzy i Szwedzi. Ciapakom zostawmy all inklusive na Majorce.

Gość gość
Singielki jadą nad morze dawać doopy starym niemcom i holendrom, co za szmaty

Gość gość
dziś [01:35 mow za siebie

Gość gość
gość dziś najmocniej przepraszam, ty lubisz dawać kolorowym