Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podniosę ci ciśnienie

kobiety dlaczego uwielbiacie być

Polecane posty

ZOŁZAMI dla mężczyzn ? jesteście wredne przy tym i zabawne

Gość gość
to nie do konca tak ze są zołzami, wiązek to gra kompromisów, zadaj sobie pytanie dlaczego jestes egoista i chcesz by tylko tobie wszystko pasowało!???

no właśnie dlaczego kobieta chce , by jej wszystko pasowało ?

Gość gość
to nie do konca tak jest ze chce by jej pasowało, nie będę się rozpisywał bo nie ma sensu skoro nie ogarynasz znaczenia słowa kompromis. i dziwisz się ze musisz zadawac takie pytania na kefeterii? chłopie ogarnij się zmadrzej, a pozniej sam sobie odpowiesz na to pytanie a własciwie nie przyjdzie ci do głowy zeby je sobie zadac, współczuję ci z jednej strony bo masz szanse na bycie nieszczesliwym człowiekiem, ale to nie twoja wina intelekt trzeba cwiczyc i sie rozwijac a nie bezwiednie patrzec w monitor

Gość gość
Nanana

Gość gość
Czym te zołzowanie sie charakteryzuje ?

Gość sponsorwane
Reduktor tłuszczu już w Polsce, sprawdź ile możesz zrzucić...

Gość gość
mysle ze autorowi chodzi o to ze nie dorosł do zwiazku i mysli ze to jest bycie z kims ale tylko na jego zasadach i tylko wtedy kiedy i jak mu pasuje, przezyłem juz kilka lat i wiem ze kiedys tez myslalem ze kobiety to zołzy co niektóre. jednak zyciowe doswiadczenie zweryfikowało moj pogląd na ten i wiele innych tematów dotyczacych kobiet

gość dziś uważasz się za mądrego ?

Gość gość
tak, zdecydowanie tk, uwazam sie za madrzejszego od ciebie, ale są i lepsi. ty niestety nie błyszczys intelektem.

gość dziś to powiedz mi jeszcze coś o kobietach , chętnie się dowiem i nauczę jaki jestem w końcu na jakiegoś mądrego trafiłem i w dodatku mądrzejszego od kobiet

Gość gośćobiektywna
jasne bo wszystkie to anielice,przestań,mniej wiecej jest po równo kurw u kazdej płci

Gość gość
Małe sprostowanie, nie powiedziałem ze jestem madrzejszy od kobiet, stwierdziłem natomiast ze jestem madrzejszy od ciebie. a czy mam prawo cię uczyć? nie , niestety do pewnych rzeczy trzeba dojsc samemu napewno róznimy sie charakterem, osobowością, pogladami wiec to co mógłbym ci powiedzieć moze byc sprzeczne z twoim pogladem, a mnie się nie chce kłócic i wytaczac kolejnych argumentów, ja tylko zwróciłem uwage na konieczny do funkcjonowania związku KOMPROMIS

gość dziś np.fochy , pretensje , zarzuty , wymuszanie , obrażanie się , manipulacja, wredność , wulgarność , agresja , itp itd

Gość gośćobiektywna
interesowność głównie i miłość własna

gość dziś weź wytocz działo lepiej swojej babie , zamiast tu się mądrzyć ok ? bo jeszcze strzeli Ci focha na kompromis i się załamiesz 💤

gośćobiektywna może Ty wyjaśnisz mi tą kwestię ? skąd u kobiet takie jazdy ?

Gość gość
Ja nie musze wytaczac broni przeciw swojej kobiecie. Moj zwiazek jest udany, jestem szczesliwy. Mamy corke . Zyjemy godnie, szanujemy sie, rozumiemy, kochamy, kwestia tego ze tez musialem dlugo szukqc kobiety ktora da mi szczescie i przyjmie to co ja mam jej do zaoferowania. Kwestia naszych wyborow, czesto kierujemy sie jakimis wyimaginowanymi kryteriami a nie rozsadkiem.

Gość gość
15.28 w dodatku nosicie ten sam rozmiar bielizny:p co do syna, to chamie niezależnie co on mówi czy ta twoja zdzira, jego ojciem był porządny, uczciwy i mądry mężczyzna; nie przywlaszczaj sobie jego co prawda durnego po matce syna.