Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnioslam wczoraj głos na faceta bo był pijany

Polecane posty

Gość gość

Jest bardzo często, byliśmy razem 3 lata. Zapytałam czy może się angażować i nie być pijany bo chciałam mieć rodzinę i żeby był ze mną i mieszkał a on powiedział ze juz nigdy więcej się nie zobaczymy i nie odpisuje. Kocham go. Bardzo mi zależało ale on spotykał się ze mną 2 razy w tygodniu a resztę czasu siedział w domu grał i pił piwo i nie wytrzymałam. Co byście zrobili na moim miejscu? Mieliśmy dziś być razem i naeet nie odpisał mi na 8 smsow. Nie mam siły żyć już po prostu

Gość gość
Chcesz za wszelką cenę być w związku z facetem który cię nie chce???

Gość gość
Po co Ci taki facet? Znam takich typów, woli pić piwo, walić konia i grać w gry zamiast Ciebie, bo każdy porządny facet, to babe gra.

Gość gość
widocznie potrzebował sie spuścić dwa razy w tygodniu

jesteś głupsza niż ustawa przewiduje nie widzę dla ciebie ratunku będziesz wiodła nędzne życie, jak każda głupia baba

Gość gość
Powiedzcie mi proszę czy to moja wina? On ma 35 lat ja 37. Bardzo mi zależało

Gość gość
Zawsze byłam silna osobą tylko z nim tak mam. On się nie odzywa do mnie już a jeszcze wczoraj dzwonił z 10 razy. Kilka dni temu spałam u mnie mówił ze mnie kocha. Proszę poradźcie mi co ja mam zrobić.

Gość gość
możesz iść go przeprosić na kolanach błagac o wybaczenie, a w ramach zadoścuczynienia zrób mu loda. Następnie musisz go zapewnić ze twoja tzipa będzie nów dostępna dla niego regularnie jak dotychczas dwa razy w tygodniu

Gość gość
Dlaczego jesteście tak okrutni dla mnie

Gość gość
Mister Koala normalnie. Kopa na rozpęd.

Gość gość
byłaś dla niego niedobra i teraz cierpisz, jeśli ci wybaczy, w co wątpię, to powinnaś wyciągnąć z tej lekcji naukę. Chce pić piwo niech pije, chce grać na kompie niech gra, woli z kumplami wciągać metę niech bierze, chce mu się seksu proszę pełna obsługa. Zobaczysz jak cię wtedy będzie kochał a nie tylko te bzdurne ograniczenia.

Gość gość
15.52 ale to nie jest materiał na męża partnera to o czym mówisz. Nigdzie zadni z moich znajomych tak się nie traktują a faceci jasne chodzą czasem na piwo i ok ale potem wracają do zony do domu

Gość gość
No ale na Boga dlaczego na niego wrzeszczałaś ?

Gość gość
Nie wrzrszczalam. Krzyknelam ze dwa razy to wszystko

Gość gość
czyżby Robert z Łodzi?

Gość gość
no i masz efekt nie odbiera esemesów, ty w depresji, ehhh a było krzyczeć

Gość gość
Możecie mi proszę napisać szczerze co mam robić. Ja bardzo cierpię

Gość gość
znajdź sobie normalnego. Ja miałam taki przypadek jak ty, też pił za dużo i za często , natrzaskałam po ryju i wywaliłam z domu. I tyle

Gość gość
Zrób pierogów z kapustą i grzybami. Gdy nie wiadomo co robić zawsze można spróbować zrobić pierogi z kapustą i grzybami. :)

Gość gość
Jw

Gość gość
daj mu się zaciążyć to cię pokocha, oj wy durne tzipy

Gość gość
baba która pyskuje powinna dostać po mordzie, koniec

Gość gość
gość wczoraj Jest bardzo często, byliśmy razem 3 lata. Zapytałam czy może się angażować i nie być pijany bo chciałam mieć rodzinę i żeby był ze mną i mieszkał a on powiedział ze juz nigdy więcej się nie zobaczymy i nie odpisuje. xx Skoro Ci tak bardzo na nim zależy, to dlaczego nie wykazujesz troski i empatii? Dlaczego nie zainteresujesz się, co się dzieje? Wiesz, że piwo służy facetowi do rozładowania stresu? Dlaczego nie mogłaś na spokojnie szczerze porozmawiać z nim i dowiedzieć się, czy coś go trapi? Dobra komunikacja w związku jest PODSTAWĄ, najwyraźniej nie dojrzałaś. Zamiast być podporą dla partnera, wspierać go w razie potrzeby, Ty wyszłaś jak typowe roszczeniowe babsko - bo przecież TY chcesz to i tamto, i on musi się dostosować! Naprawdę jesteś aż tak głupia? Żałosne. Oczywiście, że facet uniósł się honorem i odszedł. Czego się spodziewałaś? Nie dość, że nie może na Ciebie liczyć, ani Ci zaufać, to w dodatku w sytuacji kryzysowej odstawiasz takie cyrki. Przeproś go i powiedz, że już wiesz, jaki błąd popełniłaś. I kiedy się odezwie, zweryfikuj jego sytuację. I wspólnie zacznijcie naprawiać swoją relację. Pamiętaj, że facet który czuje miłość i jest zafascynowany kobietą, zrobi bardzo dużo, by jego wybranka była szczęśliwa. I to zależy od TWOJEJ postawy i TWOJEJ kobiecości. Popracuj nad sobą. Powodzenia.