Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Majeczka222

Bolesne wspomnienia

Polecane posty

Gość Majeczka222

Cześć. Może jest tu jakaś dziewczyna w podobnej sytuacji do mojej i powie jak sobie radzi i jak ja mam sobie z tym wkoncu poradzic. Mam 18 lat jestem już po ślubie mam kochającego męża, spokój którego w domu nie miałam lecz pewne wydarzenie z przeszłości nie raz nie daje mi normalnie funkcjonować potrafie się śmiać z pewnych sytuacji a zaraz się popłakać, być szczęśliwa a po chwili zdenerwowana na cały świat bez powodu. Gdy miałam prawie 17 lat zostałam zgwałcona u siebie w domu ojca nie było, brata też. Człowiek mnie zgwałcił tylko dlatego że mój brat narobił długów i chciał żeby tego pożałował, powiedział mi na koniec że jeśli komu kolwiek pisne słowo wróci i zrobi to samo, byłam przerażona musiałam udawać przed wszystkimi że wszystko jest ok, nie zgłosiłam sprawy na policje. Po jakims czasie nie wytrzymałam tego powiedziałam o całej sytuacji mojemu chłopakowi teraz już mojemu mężowi on powiedział mojemu bratu a brat mu powiedział że to sobie wymyśliłam. Mój chłopak po jakims czasie powiedział że trzeba żyć dalej i żebym przestała o tym myślec... gdy jest obok mnie jakoś o tym nie myśle chociaż bywaja takie dni że to wszystko powraca ale gdy go nie ma nie daje sobie rady śnia mi sie koszmary ze biegne uciekam przed kims w lesie trace siły upadam i się budzę. Budze się kilka razy w ciągu nocy nastepnego dnia jestem zmeczona i rozdrazniona. Byłam u lekarza dał mi skierowanie na porade z psychologiem lecz czas oczekiwania jest na listopad. Jest tu ktos o podobnej sytuacji co sobie z tym radzi?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować