Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalila

Czemu nienawidzicie Anny Lewandowskiej z domu Stachurskiej?

Polecane posty

Gość Lalila

Nie rozumiem , dlaczego tak dużo Polaków nie lubi żony Lewego.Co wam takiego zrobiła? Czytam kilka portali i widzę same negatywne komentarze pod jej adresem. Czy to wynika z waszej zawiści czy boli was że ma dużo kasy i klasy? Jestem ciekawa czemu jej nienawidzicie.

Gość gość
Bo jej noe da sie lubic, jest nachalana, pozjadala wszystkie rozumy, specjalistka od wszystkiego a jej wynurzenia pisane sa jezykiem gimnazjalistki

Gość gość
Oboje są nachalni. Dzisiaj przegladam Neta i wyskakuje mi jakas nowa reklama z tym starym ryjem lewego... Teraz garnitury reklamuje. Ciągle się do reklam wpieprza i wszędzie ta morda paskudna jego. Naprawde juz chce się rzygać.... Ja rozumiem w dwóch reklamach wystąpić czy nawet w trzech. Ale oni wszędzie się wpieprzaja...

Gość gość
Zobacz odcinek u wojewódzkiego gdy wystąpili razem. Widać było, że lewa traktuje kubę z góry i jest taka zarozumiała. Natomiast lewy był bardzo spięty i wyszła z niego taka nabzdyczony książe. widać u nich w domu skaczą wokół niego. a ona się cieszy, że akurat ona może skakać wokół niego, a nie inne.

Gość gość
Fajni są oboje i sympatyczni , co wy wymyślacie ?

Gość gość
Być może są fajni i sympatyczni w gronie znajomych, ale większość Polaków którym oni wciskają kity poprzez reklamę gównianych produktów to są ludzie nieznajomi i odbierają ich negatywnie. Wydaje mi się że ten facet wystarczająco dużo zarabia kopiąc piłkę i nie muszą się promować za kasę gdzie popadnie i na czym popadnie. Tyle na temat.