Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załamana po spotkaniu klasowym, jestem nikim

Polecane posty

Gość gość

Kolega ginekolog 11 000 zarabia, jego żona kardiolog 12 000. Matko, jak to usłyszałam na imprezie to spadam z krzesła, a była para dentystka i urolog, która serio ich żałowała, bo jak sami twierdzili, szału nie ma.... Tak to jest iść na imprezę klasową po latach na biochemie w dobrym LO. Ja analityk medycyny 1800, mój mąż farmaceuta 3000, czuliśmy się jak śmieci :((

Gość gość
No tak, bo tylko kasa najważniejsza. Jakbyś była sprzątaczką, a mąż woźnym to jakbyś się wtedy czuła??? Ochłoń kobieto!!!

Gość gość
ja prdl skończ wreszcie zakładać te debilne tematy co to za świr jest w ogóle i z jakiego wariatkowa pisze :o

Gość gość
Masakra, jaki trzeba mieć tupet, aby publicznie chwalić się zarobkami :D To jakieś totalne snoby muszą być, ludzie z klasą tak nie robią.

Gość gość
ja jestem sprzątaczką po rolniczych studiach... 🖐️ realia

Gość gość
To spotkalas wyjatkowo zakompleksionych pustakow, bo zaden inteligetny czlowiek z klasa, jakas pozycja zawodowa i dobrymi dochodami nie bedzie sie tym przechwalal na spotkaniu klasowym. Pewnie nie maja nawet polowy z tego co powiedzieli, do tego kredyty i inne zobowiazania. Nie kazda praktyka lekarska generuje zyski, niektore sa na minusie, wyposazenie tez jest w wiekszosci przypadkow na kredyt, ktory trzeba splacic. Takze glowa do gory i sie nie przejmuj ;-)

Gość gość
Może zarabiaja wiecej ale mając o to pretensje do świata jestes niesprawiedliwa. Skonczyli medycyne 6 lat, specjalizacja to drugie tyle. Przy tym studia są jedne z najtrudniejszych i kiedy Ty byc moze imprezowalas oni siedzieli w książkach.

Gość gość
Myślisz, że analityka medyczna to przelewki, poziomem podobne studia do medycyny

Gość gość
1/10.

Gość gość
Kto normalny chodzi na spotkania klasowe z mezem lub z żoną? A po drugie to nie macie ciekawszych tematow tylko kto kim jest i ile zarabia? Tragedia. Ja po takim spotkaniu na nogach ledwo sie trzymalam, cala noc na parkiecie w szpilkach. Zaznacze ze juz nie pierwsza mlodosc bo 50 lat.

Gość gość
Myślisz, że analityka medyczna to przelewki, poziomem podobne studia do medycyny

Gość gość
Analityk medyczny 1800 tak malo zarabia , nie wierze

Gość gość
Pieprzyliscie o zarobkach na spotkaniu, pogielo was

Gość gość
Brednie

Gość do BC Corwina
20:29 analityk medyczny a nie medycyny, corwin.

Gość gość
lepszy zjazd swingersów

Gość gość
to provo

Gość gość
jprdl co za pustaki wszędzie, chlastają się jakimiś statusami itp., bezmózgi

Gość gość
Ty masz jakąś fobie lekarską? Weź no się zapisz na wizytę do psychiatry, może się z tobą ożeni to przestaniesz wreszcie piertolić o tych lekarskich zarobkach.

Gość gość
Wyjatkowo nudne prowo 0/10

Gość gość
Wiesz co, zawsze ktos zarabia wiecej od kogos i ktos mniej od kogos. Na przyklad twoi znajomi w porownaniu z lekarzami na zachodzie tez mogliby poczuc sie "jak smieci". Najwazniejsze, zeby robic co sie lubi i miec na zaspokojenie SWOICH pragnien. Dziwi mnie tylko ze dopiero po studiach odkrylas, ze farmaceuci zarabiaja mniej od lekarzy, i ile zarabiaja poszczegolne specjalizacje?? Przeciez takie raporty, to ludzie sprawdzaja zanim pijda na studia.

Gość gość
w*********j spamerze stąd...co 3 miesiace zaczynasz ten sam wątek glupia kurfo...prowooo.:P jebb=nij sie w ten pusty łep i iidz na kase do biedronk jak ci zle. ASLbo popacz na nsaszego Prawika...jakie ona ma zycie.jak ci zle.

Gość gość
Spam, ale prawdziwy