Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia_96

Siostra spotyka sie z murznem

Polecane posty

Gość Monia_96

Pomocy ! Co mam zrobić ? Moja rodzona siostra, ma 18 lat i jeszcze nigdy nie miala chlopaka zaczeła spotykać sie z murzynem !! W naszej rodzinie od pokoleń pielegnujemy czystość rasową, nigdy nie było żadnego chińczyka czy indianiana. Ostatnio jak wracała do domu w nocy to wyszlam jej otworzyć drzwi w samym staniku bo myślałam że jest sama a tu zd****** dwa przekrwione białka oczne murzyna były na mnie skierowane !! Oczywiście od razu uciekłam ale ona została z tym murzynem jeszcze i dalej rozmawiali. Naszczęście jakimś cudem nie został na noc. Dzieki Bogu ! (Chodzimy co niedziele do kościoła) Pomóżcie mi, jak wybić siostrze z głowy tego chłopaka ? Przecież tyle mamy przystojniaków w naszym rodzimym kraju a ona sprowadza brudne zwierzęta. Jestem załamana i rozczarowana jej zachowaniem. Nie wiem co zrobić :(

Gość gość
i dobrze polacy to ścier-wa

Gość Monia_96
On ma takiego wielkiego że chyba ją przedziurawi.

Gość gość
Omg:( współczuje ci naprawde:( zrzekłbym sie takiej siostry.Ona jest jakas nienoramalna chyba

Gość gość
Once u go black, u never go back Jak to mówią... Pogoń go, nastrasz siostrę chorobami, może się opamięta.