Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapach moczu przed okresem

Polecane posty

Gość gość

Lada moment powinna dostać okres. Dzisiaj mój mocz ma dziwny zapach .tzn rano był ok.ale później byłam w toalecie jeszcze 2 razy i mocz miał taki dziwny jakby serowym zapach. Dodam że zjadłam dzisiaj chipsy ziemniaczane o smaku serowym ale takie niby bez oleju i konserwantów. Kupiłam je w Biedronce w takiej malutkiej paczuszce. Ale to chyba nie możliwe ze po nich mam ten mocz.

Gość gość
Nikt się z czymś takim nie spotkał?

Gość gine w kolog
popuszczasz mocz, to jest normalne

Gość gość
Nie ma wpływu na zapach moczu przed czy po okresie. Około 4 miliony Polaków będzie chorowało na układ moczowy ze względu na to co jemy i pijemy syf! Dziennie powinno sie wypić minimum 2litry wody przegotowanej. Dobrze przez około miesiąca pić zioła skrzypu polnego dość długo gotować by wtrącić krzem jest ważnym związkiem. Również podczas badań ginekologicznych można się zakazić bo rękawiczki chronią tylko ginekologa nie pacjenta. Dlatego zawsze przy każdym badaniu cipki mam partnera i widzi sterylnosc nawet czy niechcący nie używa starego wziernika mam prawo do obecności osoby bliskiej. Również przy porodzie jest ważny mąż liczą się z tobą! !!

Gość gość
Ale pęcherz mnie nie boli nic nie piecze wiec chyba zapalenia nie mam.

Gość gość
Dzisiaj dostałam okres. I mocz juz nie ma tego zapachu co wczoraj.