Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale dziś na pojjeeebaną babe trafiłem w autobusie.

Polecane posty

Gość gość

Jade se spokojnie trzymam się poręczy, mam jeszcze niedoleczony kaszel po zapaleniu oskrzeli ale już nie zarażam zdarzyło mi sie zakaslac kilka razy zakrywajac twarz, ale jakas dziiwka stara siedzi z 60 lat z torbą obok siebie blokujac miejsce do siedzenia zresztą, w koncu wstala a ja akurat zakaslałem ale zaslonilem sie lekko a ta rura do mnie z mordą że chamstwo, że nie zakrywam zie :D że prosto na nią kaszle i grypa panuje. To jej powiedziałem że jak mam sie zakryc jak poreczy trzymam, druga reke mialem zajeta ta coś tam papla dalej a ja do niej odp*****l sie kobieto, to zamknela ryj, jej mąż sie nawet nie odezwal i ludzie sie gapili i chyba widzieli że mam racje. Kuurwa caly autobus kaszle wszedzie mikroby a taka rura sie dopieprza. Co o tym myślicie?

Gość gość
Myślę, ze jej pipa smierdzi i zarosla pajęczyna dlateto ma w sobie tyle jadu i zlosci

Gość gość
:D:D

Gość gość
Mój przypadek z dawnych lat . Byłem w wojsku jechałem na urlop do domu i baba około 60 tki krzyczała źe spalu mnie spali mnie . Ja paliłem papierosa na korytaźu przy drzwiach pociągu .

Gość gość
myśle że jesteś źle wychowany

Gość gość
Za to bardzo dobrze wychowana jest baba, wioząca siaty na miejscu dla pasażera:D Miałam tak w pociągu, czesto sie zdarza, ze ludzie siadają, a obok kłada torby, zakupy, laptopy i inne, miejsc brakuje, ludzie juz stoją. Dopiero konduktor zwrócił uwage, zeby zabrać te rzeczy i pozwalniać miejsca, bo ludzie stoją, a to nie sa miejsca dla gratów.

Gość gość
odzywka typowego seby patologia

Gość gość
myśle że powinna cie opluć, tak dla rewanżu :O nie wyobrażam sobie zeby jakiś fajfus nakasłał na mnie i zostawił na mnie swoja śline :O

Gość gość
22:05 Torba koło mnie znaczy, że masz stać k***o :D

Gość gość
Niestety to nie provo wszyscy sie patrzyli i bylem dumny że suke zgasiłem. Sama rura miejsce blokuje i patrzy spode łba ze ktoś chory. To niech rura se wynajmie limuzyne.

Gość gość
No wlasnie to mnie zszkowała wizie siate, jej mąż to samo że kobieta musiala go prosić żeby ją zabral bo chce usiąść, i takie wieśniaki mi uwagę zwracają jeszcze chamskim spojrzeniem pełnym nienawisci to kwitując, a ja jak mnie ktoś wk****i to potrafie i dac popalić i tak dosyć kulturalny byłem.

Gość gość
co ma blokowanie miejsca do tego ze na nia nakasłałes swoimi zarazkami? Jak ci nie pasiło ze blokuje miejsce i koniecznie chciałeś tam usiąść to trzeba było jej powiedzieć. Tak samo jak by ktoś ci deptał po butach albo cie obrzygał bo akurat wracał z imprezy pijany i mówił ze jak ci nie pasuje to jeździj limuzyną. Jesteś człowieku bardzo ograniczony i nawet szkoda z toba dyskutować

Gość gość
stare baby są pojèbane

Gość gość
22:22 Głąbico nie zrobiłem tego specjalnie niech rura siedzi jak już siedzi, a nie spieerdala z fotela bo pasażer kaszlący obok stanął. Tak sie boi zarazy to niech z domu nie wychodzi a nie pcha sie do autobusu.

Gość gość
Żeby to jeszcze było specjalnie ale ja mam taki kaszel, że nawet sie nie spodziewam że zaraz zakaszle, a jakiś babon mnie od chamów wyzywa przy wszystkich.

Gość gość
To ty mały chűju! Poznajesz? Nie jestem rurą starą! Co za młodzież dzisiaj wstyd.

Gość gość
Też bym położyła torebkę, żebyś nie mógł usiąść :P

Gość gość
Co bym nie robiła to i tak zawsze mi się ktoś wj***e. Zawsze. Chyba że wracam późno.

Gość gość
Glupia stara puzda

Gość gość
Nie chodzi p torbe ale jak wymaga kultury to niech sama ją prezentuje.

Gość gość
Nie martw sie autorze , przytulam Glupia stara prókfa, zawsze w autobusie jakies krowsko sie znajdzie

Gość gość
Mogla ta stara kurfa jechac taxi skoro jej wszedzie wszyscy przeszkadzaja. Torbę kolo siebie postawiła stara raszpla, krolowa zasrana

Gość gość
A poprosiłes żeby wzięła? Ja specjalnie czekam aż padnie to magiczne słowo. Jak nie pada to mam wyj****e.

Gość gość
Jak się boi zarazy to niech w domu siedzi - piękny tekst, hahaha, w domu zaraza też ja dosięgnie, w czasach zarazy tak jest.

Gość gość
A to k***a j****a

Gość gość
Zawsze jakies szmacisko sie trafi

Gość gość
Daje 2/10 bo się niektórzy tu ostro nakręcili