Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak tęskni za była.

Polecane posty

Gość gość

Od pazdziernika jestem w związku z jakby się mogło wydawać z super chłopakiem. Zapewnia jak bardzo mnie kocha itp,widujemy się prawie codziennie,nocuję u niego4-5 razy w tygodniu i ogólnie wszystko wygląda super. Ale ostatnio znalazłam u niego w telefonie jakie smsy pisał w grudniu do swojej byłej. Ze cierpi,że tęskni za nią, że ją kochał a ona go tak potraktowała... czuję się jakbym dostała w twarz. Byki razem ponad 2 lata. Nie mam pojęcia co teraz zrobić. Udawać że o niczym nie wiem czy przyznać się i jednocześnie do tego że grzebalam mu w telefonie... Co robić?

Gość gość
Życie

Gość gość
Powiedz, ze widzisz, ze jest czesto zamyslony i o czym tak mysli? Niestety Autorko, on Cie wykorzystuje.. Podejrzewam, ze nic z tego nie bedzie..

Gość gość
Ja bym powiedziala, ale to juz bedzie wasz koniec choc chyba nie masz wiele do stracenia. Trzymaj sie

Gość gość
Zapewne jego koniec w jej gardle:)

Gość gość
Ale właśnie nie jest zamyślony... Po jego zachowaniu w ogóle nie można wywnioskować że cierpi czy coś... Nawet nie mam jak o to niby przypadkiem zagadać...

Gość Gosciowkaaaa123
W grudniu pisał a jest marzec. Nie przesadzaj. Co ona mu na to odpisała?

Gość gość
Wyjaśnij sytuację,porozmawiaj. Ile macie lat?

Gość gość
22.56 tez tak myślę. On nadal ja kocha a Ty jesteś jego klinem, a to ze mówi ze Ciebie kocha...faceci wiele gadają. Jesteś jego pocieszycielka po tamtej. A ile czasu minęło od jego rozstania w momencie gdy związał się z Toba?

Gość gość
Zerwij z nim. Skoro o niej nie zapomniał to znaczy że nie jest gotowy na nowy związek

Gość gość
pewnie leczy się tobą... współczuję :(

Gość gość
Zerwij z nim, niech chłopak znajdzie normalną dziewczynę, która nie będzie mu grzebać w telefonie. Miał gorszy dzień w grudniu (!!), napisał do byłej, a Ty w marcu strzelasz focha. Weź się ogarnij. Tym bardziej, że najwyraźniej wcale już o tamtej nie myśli. Takie laski, które nie mogą powstrzymać się od wiecznego kontrolowania i braku szacunku dla czyjejś prywatności to najgorszy sort. Może jeszcze zacznij sprawdzać ile razy doope podciera.

Gość gość
To nie jest twój chłopak. Ty jesteś tylko do seksu.

Gość gość
Jako facet napisze tyle - Jesteś czaso umilaczem!