Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dokładnie tydzień temu pan z telefonu zaufania uratował mi życie

Polecane posty

Gość gość

Pytałam wtedy tu na forum o całodobowy bezpłatny numer. Nie przynałam sie że mam mocne myśli samobójcze, bo byście zgłosili. W końcu znalazłam w necie jakiś numer, tez nie mówiłam , że jestem gotowa. Miałąm napisane listy do "bliskich" , wiedziałam o której przelatuje inter city, jak sie dostac na tory. Gdy sie dodzwoniłam siedziałąm już na torach. Facet rozmawiał ze mna do rana. Pokierował dokładnie gdzie w trybie pilnym szukać pomocy psychiatry, psychologa i prawnika. Był tak miły, współczujący, pełen zrozumienia. Dziekuję mu. Ze mna nadal zle , ale ten telefon wzniecił we mnie iskierke , ż ejednak może jeszcze sie ułoży. Apeluje do wszystkich zdesperowanych: jeżeli nie dajecie już rady, macie pewnosc , że zaraz TO zrobicie, zadzwońcie jeszcze na taki telefon.

Gość gość
a podasz ten numer...bo ja tez chce z kims pogadac a nie mam z kim, rodzina uwaza mnie za leniwa zblazowana idiotke ktorej chłopa brak, fura lekow ktora mi nie pomogla, jedyne co po nich mam to nadwage i problemy z zoladkiem, w internecie nie ma zyczliwych ludzi wszyscy wszystkich wyzywaja :(

Gość gość
Teraz musisz temu panu podziękować w naturze.

Gość gość
Wyzywaja? To hoeje. Ktory?

Gość gość
Podaje 0-000-000-00-00

Gość gość
Jezeli bielizna gora dol ma ten sam kolor uwiodlas go. Jesli sie rozni to on ciebie

Gość gość
00:34, Rypsyma ludzi wyzywa

Gość gość
Nieobliczalny wyzywa ludzi, udaje cwaniaka a malutkiego ma ptaka.

Gość gość
Tylko jak ktos zacznie. Bywa ze inaczej nie mozna

Gość gość
Nie pamietam w tej chwili , ale zobacz tutaj : http://www.kielce.uw.gov.pl/pl/urzad/polityka-spoleczna/przeciwdzialanie-przemo-1/osoby-dotkniete-przemoc/lokalne-ogolnopolskie-i/9105,Lokalne-ogolnopolskie-infolinie-pomocowe-telefony-zaufania-telefony-infromacyjne.html x i tutaj : https://forumprzeciwdepresji.pl/wazne-telefony-antydepresyjne x Ze mna było tak, że dzwoniłam na jakis płatny i powiedziałąm że nie mam na koncie kasy i pani mi podała bezpłatny.

Gość gość
i dzwocie bez znaczenia czy to dla młodziezy, czy dorosłych, czy dla osób z aids, czy dla ofiar przemocy. Pokierują was, a jak nie będą mogli pokierowac i tak porozmawiają

Gość gość
🌼 nie wstydzcie sie korzystac z niebieskich linii

Gość gość
Bezpłatny telefon zaufania dla dzieci i młodzieży tel. 116 111 czynny codziennie od 12:00 do 02:00 x tak, tam dzwoniłam i tak mnie pokierowali na bezpłątny 24h dla dorosłych z moimi problemami.