Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zastanawialiście się czemu wasz ojciec odszedł?

Polecane posty

Gość gość

Czy zastanawialiście się czemu wasz ojciec odszedł?

Gość gość
No mama go zdradzala :d

Gość gość
Był zj****y

Gość Bystra qoc
Bo miał za dobrze

Gość Nie przerywaj mi bejb
Bo miał za dobrze. Plus komunikacja z "domem" zerowa. Nie chciał nas, zawsze był Nibieskim ptakiem, po kimś to mam. Wstyd się przyznać może, ale jak odszedł to kamień z serca, a on i tak machnął sobie jesCze 3kę. Teraz za#pier#dala by utrzymac bachoriadę, a ja go traktuję co najwyzej jako zalosnego kumpla. Nie szanuje go za grosz bo zachował się jak FRAJER na ktorym nie mozna polegac. N I G D Y.

Gość gość
Ja mysle ze przez tesciowa.. Babcia byla bardzo kontrolująca na pewno dla niego nieprzyjemna a mieszkali w malym domku razem. Mama od niej calkowicie uzalezniona na pewno stawiala ja wyzej niz meza a pozniej doszedl do tego jego alkoholizm i calkiem nas zostawil. Ale mam wrazenie ze gdyby mieszkali osobno wszystko potoczyloby sie inaczej.. Chociaz moze gorzej bo zylibysmy z alkoholikiem trudno stwierdzic. Teraz moja mama podobnie komtrolujaco zachowuje sie wobec synowej i mojego meza wszystko wie lepiej i narzuca swoje zdanie ale jest jednak mniej chamska niz babcia

Gość gość
Nie przerywaj mi bejb 2018.03.22 Nie chciał nas, zawsze był Nibieskim ptakiem, x No faktycznie.. dobrze że prawo sprowadza na ziemię takie ptaszki, nie chciał, nie trzeba było się gzić, albo było się choć lepiej zabezpieczyć. x Wstyd się przyznać może, ale jak odszedł to kamień z serca, x Nom, niech sobie idzie i to jak najdalej, niech się nawet nie pokazuje, byle płacił za swoje "błędy", którym dał życie...;):)

Gość gość
Moi rodzice byli razem prawie 50 lat, aż do śmierci ojca 🖐️