Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstania

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy też tak macie ale nie mogę pogodzić się z rozstaniem. Byłam z facetem rok i cholernie się zakochałam. Teraz obsesyjnie kontroluję czy już ma kogoś nowego i co robi. Nie pozwala mi to normalnie funkcjonować. Przez odrzucenie straciłam poczucie własnej wartości, wmawiam sobie, że pewnie teraz będzie szukał lepszej :(

Gość tu facet daje ci rade
kobieto, weź się w garść, przestań obsesyjnie o tym myśleć, nie TY tracisz tylko on, a ty zacznij chodzić na zumbe, dbaj o siebie, zdrowo jedz, unikaj stresu i unikaj chemii, i wychodź z domu i się uśmiechaj, wartościowy facet cię zauważy, ale możesz i ty zagadywać i ich poznawać sama

Gość gość
ile masz lat i co się stało że związek się skończył? opowiadaj a ja słucham

Gość gość
Mam 24 lata, facet od jakiegos czasu dziwnie sie zachowywal, mowil ze to problemy rodzinne o ktorych nie chcial mi mowic. Pozniej pojawil sie dawny kolega z ktorym zaczal co weekend pic. Chyba mu sie spodobalo. Ja sie martwilam a on sie denerwowal i czul sie jak pies na smyczy. Wybral wolnosc i kolegow

Gość tu facet daje ci rade
dziewczyno, NIC nie straciłaś a zyskałaś wolność, serio, będzie dobrze, daj tylko czas, jeśli chcesz się wygadać to chętnie cię wysłucham choć cię nie znam. Wiem że zmiany są trudne, bo przyzwyczajenia itp, ale wierz mi że pomimo tego są to dobre zmiany.

Gość Jarek z okolic
ja byłem z dziewczyną 4 lata i musiałem to zakończyć, bo ona była leniwa i wygodna, oraz miała nałóg ( paliła ), sama do niczego się nie brała tylko pasożytowała na mnie. Przykro było przez kilka miesięcy bez niej ale potem już było coraz lepiej, straciłem z nią niestety sporo czasu.

Gość gość
gość dziś Rozstania są trudne nawet jeśli to toksyczy związek tak jak tu. Szczególnie dla kobiet niewypały są trudne, ale wyciągaj z tego wnioski i lepiej dobieraj następnego faceta. Doświadczenia nawet złe są dobre. Dasz rade.

Gość gość
gość dziś Zniszcz wszystko z nim związane, za pare tygodni uczucia miną a za pare miesięcy będzie on ci kompletnie obojętny. Zajmij się pracą, hobby, zapisz na jakiś kurs aby wypełnić czas i o nim nie myśleć. Przejdzie ci to "zakochanie", życie będzie toczyć się dalej.

Gość gość
Miałem tak samo doprowadzało mnie to do obłendu, zaczołem pić, pomogło wyjechanir z kraju i zerwanie wszelkich kontaktów pół roku sie męczyłem, do dziß jestem sam mineły już 4 lata, było ich wiele ale żadna jej nie dorównywała

Gość RENATA POZNAŃSKA SZMATA
Nie wiem ile razy mąż chciał mnie rzucić, ale ja go trzymam pazurami i jakoś nie miał odwagi.