Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój partner uderzył mojego syna co teraz

Polecane posty

Gość gość
Powiem od drugiej strony, ani ja ani mój brat nie wychowaliśmy się z ojcem, mamy różnych i oboje byliśmy wychowani przez różnych facetów, różnica wieku między nami 13 lat, mnie wychował jego ojciec. Powiem jedno, ojczym ma kochać i traktować dzieciaka bardziej i lepiej niż ty, koniec, kropka. Rzadko kiedy obcy facet potrafi pokochać cudze dziecko, ani ja ani mój brat tego nie doświadczyliśmy, chroń swojego syna, ja bym faceta zostawiła, bo wiem jak to może się skończyć

Gość gość
jesli ten temat jest parwdziwy, to problem tkwi w tobie. Pięciu facetow, a jedne gorszy od drugiego? ty sama ich wybierasz, a w dodatku piszesz, ze kochasz? na swiecie jest wielu przyzwoitych, uczciwych męzczyzn. Moze akurat przebywasz w srodowisku, gdzie takich nie ma? w takim razie musisz je zmnienic, najskuteczniej poprzez zmiane siebie, swoich zachowan, zainteresowan, znajomych, ktorych spotykasz na co dzień. Podnies poprzeczke dla siebie,wtedy sama nie bedziesz chciala byc w towarzystwie takich facetów, jakich opisujesz.

Gość gość
Teraz myślałam że ten piąty to już ostatni, ale niestety kilkakrotnie podniósł rękę na moje dziecko. Uderzył je nie raz. xxx Facet regularnie napieprza twoje dziecko, pobił twojego ojca ale Ty z nim będziesz bo bo kochasz. Dobrze zrozumiałam???

Gość gość
gość dziś Jednak jeśli już się udzielasz w dyskusji warto rozumieć argumenty uczestników, a przynajmniej się postarać, w ramach swoich możliwości :)