Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy da się przeskoczyć klase ?

Polecane posty

Gość gość

Witam chodzę do technikum już bez nauczania ind, do 1 klasy a powinienem być w klasie 2 (jestem z rocznika 2000) zdarzyło się że mama mnie zostawiła rok w klasie piątej w podstawówce, stwierdziła że gorzej sobie bym poradził a wręcz przeciwnie, niby mam dobre oceny ale i tak wole być z rówieśnikami w klasie ze slabymi ocenami niż z rok młodszymi a mieć lepsze oceny.... Czuje się jak w więzieniu... , ciągle mam do mamy pretensje że mnie zostawiła... , wiem że niby rok nie zbawi ale i tak mnie to boli, chce szybciej szkołe skończyć, wraz z moim rocznikiem... w gimnazjum w tej klasie byłem poniżany a zanim "siedziałem" byłem lubiany i zawsze mnie bronili..... , nic mnie nie uszczęśliwi powrót do swego rocznika... , trudniej mi bylo znalesc kolegow w swoim roczniku, inne osoby się z tego śmiały! , a w 4 klasie technikum bede sam.... chociaz jest 1 kolega z mego rocznika, ale w zerowce mama go zostawila... ma jeszcze te indywidualne... i sie dziwie ze nie mial pretensji... jest mozliwe odszkowanie za taki uszczerbek w zdrowiu? ... jak myslicie ze jestem taki glupi to prosze was wyjazd na zewnetrznym.... ja chce pojsc do pracy (jako informatyk) i szybciej zarobić pieniądze, by moc sie szybciej wyprowadzić do miasta.... a tak to musze jeszcze dluzej byc na zadupiu.....

Gość gość
przez cale zycie bede sie czul upokorzony.... a tam bylem szczesliwy.....