Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

stalking

Polecane posty

Gość gość

Ktoś przeszedł przez to?

Gość gość
A co?

Gość gość
Chce się dowiedziec czy ktoś to przeszedł Jak tak, to jak sobie z tym poradził

Gość gość
Up

Gość gość
Ja to mam za soba chlopak z ktorym sie spotkalam pare razy okazal sie psycholem zaczal mnie nachodzic w pracy pisac glupoty dzwonic a jak go odrzucilam kolejny raz wyzywac grozic ze mnie potnie ze sie zabije itp przezywalam horror pol roku az poszlam na policje i wtedy sie okazalo ze oni go znaja bo byl karany i obiecali go nastraszyc. Pomoglo na jakis czas ale czasem i tak po pijaku mnie zaczepial az w koncu znalazlam prace w innym miescie wyprowadzilam sie i wszystko sie skonczylo.. Trzymaj sie i nie dak sie zastraszyc bo ja tak zrobilam i wszystko bylo przez to jeszcze gorzej bo czul ze ma nade mna wladze musisz byc silna

Ja mialam taki problem z bylym mezem .To trwalo kilka lat ,nasylal na mnie wynajetych detektywow ,szpiegowal po sasiadach .Musialam wyjechac za granice ,w pracy i wsrod znajomych powiedzialam ,ze jade na urlop i wiecej nie wrocilam.To sa psychole ,mie zdawalam sobie sprawy jak on moze niszczyc mi zycie .Policja nie pomoze ,w takiej sytuacji jedynym wyjsciem jest nagla przeprowadzka i zerwanie kontaktu ze znajomymi bo bedzie dalej przesladowanie i szpiegowanie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować