Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mezczyzna wysmiewany przez matke

Polecane posty

Gość gość

Nadaje sie na chlopaka? Jest taki mezczyzna 33 letni. Matka mowi ze on nie potrafi nawet zrobic herbaty. Pierze mu bo jak nie wypierze to chodzi w brudnym. Chodzi z nim do lekarzy. Kiedys poszla do dentysty bo sie bal.

Gość gość
Jak masz ochotę na dziecko ale cię nie stać to tak

Gość gość
Z moim tatą moja mama chodziła do dentysty, bo się bał, lepsze to niż gdyby chodzil w damskiej bieliźnie po domu i zboczenia różnego rodzaju, nikt nie jest doskonały, jednemu Kaśka drugiemu Maryśka, każda potwora znajdzie swego amatora, trafi swój na swego.

Gość gość
Jak nie zrobi mu kanapek to on siedzi i nic nie je. Otwiera tylko lodowke i zaglada albo idzie do sklepu po ciastka.

Gość gość
Tego jeszcze nie wiem bo z nim nie mieszkam.

Gość gość
Jakiś ulomny.

Gość gość
Jego mama mi tez powiedziala ze zadna go nigdy nie chciala bo on taki jest i zasmiala sie. I mowi ze dobrze ze mnie spotkal bo juz myslala ze nie bedzie mial kto mu robic kanapek

Gość gość
SA mężczyźni, którzy lepiej prowadzą dom niż kobiety i są mężczyźni, którzy nie potrafią tego robić. Nareszcie jesteś, jestem głodny. Przecież lodówka pełna i pieczywo jest. Nie zaglądałem, dobrze że przyszłaś. Ale lubil byc w kuchni z mama, obieral ziemniaki, tarl na tarce, nam tarl jablka, do lodowki nie zagladal. Wspomnienia z dzieciństwa mojego.