Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mężczyźni

Polecane posty

Gość gość
13.22 oczywiście że nie posiadam owej wiedzy, za to posiadam inną :) która tobie podejrzewam jest obca :) Nigdy nie chciałam być idealna i wszystko wiedzącą bo taka wszechstronność może okazać się zgubna a poza tym gdyby taka była nie zadalabym tutaj mojego pytania. Dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
13.26 od początku nie napisałam, ale nie chodzi mi o plastikowe twarze a Edyta niewątpliwie jest posiadaczka takiej. Chodzi mi o delikatne naturalne poprawienie.. Rozprostowanie zmarszczek które jeśli nie wiemy wydaje się zupełnie naturalne :)

Gość gość
gość dziś oczywiście że nie posiadam owej wiedzy, za to posiadam inną xx Póki co udowadniasz jedynie, że posiadasz ''jedyną słuszną rację'', niestety nie posiadasz żadnych argumentów za nią przemawiających. Poza tym, oczywiście, że człowiek powinien jak najbardziej być wszechstronny, tym bardziej, jeśli usiłuje mieć rację. Głupotę swoją udowodniłaś. Teraz idź nad sobą popracuj, bo widać, że zamiast zabiegów potrzebujesz bardziej stymulacji dla umysłu.

Gość gość
gość dziś Masz problemy psychiczne? Brakuje Ci godności? Nie potrafisz się zestarzeć z godnością? Nie potrafisz się pogodzić z ułomną naturą człowieka, który przemija? Lobby zmanipulowało? ...widzisz, nie w Twej powierzchowności leży prawdziwy problem.

Gość gość
Jestem facetem i wolę naturalne kobiety , w temacie już chyba wszystko zostało powiedziane więc popieram.

Gość gość
13.26 strasznie mnie atakujesz. Wycofuje się jeśli mój rozmówca zachowuje się w taki sposób. Zwyczajnie nie chce mi się tracić siły, wolę wykorzystać ją na inne, milsze okazje :)

Gość gość
13:42 Wycofanie się rakiem, typowe.

Gość gość
A z drugiej strony to przez takiego jak ty świat by się nie rozwijał :) całe szczęście nie wszyscy mężczyźni podzielą twoje zdanie i chwała im za to :)

Gość gość
13.43 uważasz że powinnam się bić???

Gość gość
W 12:59 Autorka sama zdyskredytowała obiektywną opinię gościa, podając jedyny swój argument ''bo kobiety tak chcom!', a teraz manipuluje i usiłuje postawić go w roli agresora xD te baby naprawdę są żałosne... byleby tylko ich głupota nie wyszła na jaw

Gość gość
Nie zamierzam się bić po prostu i tak zrobię swoje :)

Gość gość
gość dziś Oto masz swój ''rozwój'' - kompleksy, problemy psychiczne i patologia krzywdzenia zdrowego ciała napędzana manipulacją mediów i interesownych środowisk liczących zyski. Ależ ''rozwój'', oh WOW!! :D:D:D

Gość gość
13:47 Zrobię bezmyślnie swoje, a płakać będę później. Już współczuję Twojemu facetowi xD

Gość gość
Nieee noo patologia, nie gadam z wami. Haha

Gość gość
W tym wieku faceci sa slepi,nawet nie zauwazaja roznicy, czy to u fryzjera czy botoks czy lifting.nie maja nic przeciwko, bo nie maja o niczym pojecia

Drugiego człowieka się kocha za to jaki jest a nie za to czy sobie wstrzykuje coś czy nie. Kwestia podobania się, gustu to już zupełnie inna sprawa. Najważniejsze to podobać się sobie. psst, móglby mi ktos pomoc? Czy da się zobaczyc, przeczytac jeszcze raz cos co zostało usuniete? Z portalu wattpad i instagram. Będę wdzięczna za pomoc

Gość gość
gość dziś Nieee noo patologia, nie gadam z wami. Haha x No nieee nooo, haha, patologia, haha, ale jestem głupiaaa, haha - taki właśnie poziom reprezentujesz :D

Gość gość
Luli00 dziś Drugiego człowieka się kocha za to jaki jest a nie za to czy sobie wstrzykuje coś czy nie. xx Natomiast ''wstrzykiwanie sobie czegoś'' jest zwykłą podłą manipulacją. A jeśli się do tego kobieta nie przyznaje, jest dodatkowo zakłamana. I to właśnie świadczy o tym, jaka jest ;) Plus, ma kompleksy i problemy emocjonalne, oraz wysoka podatność na manipulacje systemowe.

Gość gość
Taki też, jestem ewenementem. Dwie twarze w jednej nie każdy może mieć :)

Gość gość
Ludzie lubią sobie dorabiać, że coś co im się nie podoba jest szkodliwe. Stąd te bzdury o rakotwórczych tuszach do tatuaży czy botoksie

Gość gość
gość dziś Tak sobie tłumacz. Co nie zienia faktu, że nie posiadasz aktualnej wiedzy i jesteś zwyczajnym ignorantem ;)

Gość gość
Przepraszam, ale skąd wiesz jaką wiedzę posiadam lub jakiej nie posiadam? Nie, tusze do tatuaży nie powodują nowotworów, podobnie wypełniacze. Te drugie nie muszą przejść szereg testów zanim w ogóle zostaną wspuszone na rynek.

Gość gość
Dla ciekawych - mit o tatuażach powodującch raka wziął się z badania które pokazało, że ciężkie mikroelementy tuszu zostają w węzłach chłonnych (np. żelazo). To normalne, bo w procesie gojenia ta elementy są uznawane przez ciało za "obcy" obiekt, więc część zostaje wchłonięta przez węzły chłonne (a reszta zostaje "zamknięta" przez nasze własne komórki między warstwami skóry, dlatego tatuaże się "ruszają"). Element który wzbudził kontrowersje to dwutlenek tytanu który używany jest w produkcji pigmentu i może opóźniać gojenie. Inna jego nazwa to E171 i jest w wielu produktach spożywczych. I kto jest ignorantem? ;)