Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Utrzymanie czystości dywanu a alergia

Polecane posty

Gość gość

Cześć kochani. Znacie jakieś środki piorące, które nie powodują alergii u astmatyków? Ten z Polleny niestety powoduje duszenie się u osoby, która ma astmę. Za pomoc będę bardzo wdzięczny. Tylko proszę o mądre wypowiedzi a nie spamowanie. Pozdrawiam.

Gość gość
Hejka. Zobacz w Krasnalu lub podobnych dziecięcych sklepach czy nie mają jakiś dziecięcych antyalergicznych środków do prania dywanów, tapicerki itp. Możesz też zajżeć do Rossmana i zapytać obsługi może też coś mają w tym temacie. Pozdrawiam.

Gość gość
we Wrocławiu jeste doskonała firma piorąca pierzdywan, która mieści się na ulicy Kiełczowskiej 62 i słynbie z tego, że używane przez nich detergenty nie powodują alergii i są przyjazne osobom chorującym na astmę. osobiście to sprawdzałam i nie widziałam żadnych zmian u mojej mamy, która także jest astmatyczką. moim zdaniem warto skorzystać.

Gość Paula Ware
A nie myślałaś moze o oczyszczaczu powietrza ? z nawilżaczem najlepiej . wtedy ta funkcja bardzo się przydaje podczas zimy jak kaloryfery pracują pelną parą ;) https://goodair.pl/sklep/sharp-kc-g40euh/

Gość Weronika

Szczerze odradzam wszelkie oczyszczacze i nawilżacze powietrza, bo to jednak jest ingerencja w panujący klimat w mieszkaniu, a przy okazji świetna pożywka dla bakterii i grzybów. ja po prostu korzystam z usług sprawdzonej pralni, którzy dobrze piorą, a ceny są promocyjne. w moim przypadku to pralnia Pierzdywan, która mieści się we Wrocławiu na ulicy kiełczowskiej 62. polecam.

Gość Monika

Żadnymi Karszerami nie da się dobrze wyczyścić, a kosmetyki do czyszczenia kosztują. Zadzwoń do profesjonalisty. 514514824.