Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Europejskie włosy są takie brzydkie?

Polecane posty

Gość gość

+Przede wszystkim SĄ RZADKIE. Kanadyjki, Amerykanki, Afrykanki, Azjatki... wszystkie w większości mają gęste włosy. U nas jakieś 10 cm w kucyku uważa się na "gęste" +Są tłuste. Duża część dziewczyn myje włosy codziennie, a normą dla większości jest mycie włosów co 2-3 dzień gdzie na normalnej głowie łój produkuje się w trakcie 5 -7 dni + Bezkształtne. Ni to proste, ni kręcone, jak będzie na dworze tak się pokręcą lub wyprostują. Nie są ani super proste, ani falowane, ani kręcone + Są CIENKIE jak jakiś meszek, w dodatku kapryśne. Mało jest dziewczyn z solidnymi kitami. Porównując do włosów Azjatek są naprawdę beznadziejne Teraz moje pytanie: dlaczego w tak chłodnych warunkach geograficznych nie wykształciły się specjalne geny, które by "ocieplały" nasze ciało w postaci bujnego owłosienia? Dlaczego takie Afrykanki mają piękne i bujne afro a przeciętna Polka ma 3 włosy na krzyż?

Gość gość
Taaa.... 3 włosy na krzyż? Popatrz sobie może na przeciętną Polkę 70+. Te babiny w większości mają busz na głowie i jeszcze całe życie dorosłe życie robią trwałe metodą rodem z PRL. Może ta wizja da ci do myślenia czemu 2 pokolenia wstecz kobiety miały włosy, a dziś takie marne byle co na głowie. Warunki geograficzne nie mają tu nic do rzeczy.

Gość gość
Afrykańskie afro. To ja podziękuję wole moje.

Gość gość
Nie tylko Polki. Ta Angielka, którą stać pierwsze co robi to doczepia sobie włosy

Gość gość
A Amerykanki? U nich fast food jest na każdym rogu, naprawdę mało osób prowadzi zdrowy tryb życia ale jeżeli chodzi o włosy jednak mają się czym pochwalić

Gość gość
Na każdym kontynencie obserwowalas kobiety? Bo jeśli się sugerujesz znanymi to większość ma doczepy.

Gość gość
zerknij sobie chociażby na paradokumenty - tam najszybciej zobaczysz normalnych ludzi... Europejki wypadają naprawdę słabo pod kątem gęstości włosów

Gość gość
I co zrobisz? Ja nie narzekam. Każdy ma co ma.

Gość gość
szukam przyczyny