Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

jakie używane auto dla świeżego kierowcy

Polecane posty

Gość gość
Różowe seicento :)

Srynik już go mam i rozumiem, że do pracy teraz na mrozie mam nim jeździć po tej ślizgawicy ? ;) pytam poważnie. Różowy kolor jakoś mnie nie przekonuje....... tak jak auto-pudełko :o

Gość gość
A zrobiłeś prawko? Seicento jest ok tylko nie na długie trasy autostrada.

gość dziś musi nadawać się na autostrade, nie, nie może to być Seicento itp. pudełko... Srynik tak, należę do tych co MUSZĄ pracować bo NIE utrzymuje ich mamusia.....

Gość gość
Zrobiłeś już prawko? Kiedy? Niedawno chyba pisałeś ze nie masz. Za 1 razem zdałes?

gość dziś Wróć do początku wątku i przeczytaj jego temat ZE ZROZUMIENIEM jeszcze 1 raz. Następnie się wypowiadaj W TEMACIE.

Srynik dziś Po co Ty sie chłopie wypowiadasz jak nie masz NIC sensownego do powiedzenia w tym temacie? NUDZI CI SIĘ? :o to pobaw się małym....... a nie piertol bez sensu o swoim wyimaginowanym świecie zielarzy :D mnie Twoje zycie nie dotyczy i widze że moje Ciebie również. Masz odmienne poglądy, ok. Daj żyć innym wg ich własnych wartości. Jeśli jesteś taki POSTĘPOWY.

Srynik dziś Filipku cmok w krok 😘 ;) 😍 Jak Cię stać, to mi kup samochód elektryczny, bo o takim marzę i nie będę smrodził :) bo też nie lubię smrodu spalin...no ale, póki co chcę jeszcze pożyć i dożyć tego czasu, dorobić się kiedyś takiego ekologicznego auta :classic_cool: a do tego trzeba jeszcze przeżyć...na drodze do pracy którą większość zimą jeździ autami, a nie zawsze jest czarna, bez gołoledzi i śliskiego śniegu....jak to na wsi. Tobie więc zyczę spełnienia się tych obietnic i planów. Póki co...mordko

Gość gość
Jaki? a napisałeś geksie mitomanie jaki masz fundusz na niego? :O

Filip, weź wyjdź bo wstałeś chyba znowu lewą nogą...idź do mamy po kieszonkowe na kebaba i fajki. geksie.. mitomanie..? to do mnie? :D górna granica to 6000zł

Gość gość
To opeL astra G. Małe spalanie i tanie w utrzymaniu. Za te pieniadze jest juz na full opcji.

Srynik dziś Na to wychodzi :) lecz nie pozyczyłem. Sam je zarobię. :) Wiesz, taki "typowy" z Ciebie POLACZEK, wyśmiewasz innych, gardzisz swoimi. Spadaj do Anglii skoro u obcych Ci tak dobrze i nie pisz więcej w moich wątkach, proszę bo nie jest to miłe. :(