Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

jakie używane auto dla świeżego kierowcy

Polecane posty

Jesli jesteś taki madry, tyle ksiązek czytasz to czekam na prace magisterską, tfu, doktorancką na jakis wzniosly, światły temat. :classic_cool: Póki co, prawda jest taka, nie potrafisz doceniać życia, ludzi i tego co masz, a także i zwłaszcza MATERIALNEGO :) Przenieś się do buszu i zyj w zgodzie z naturą, jak ludzie przed tysiącami lat. ;) No zrób to. Zobaczymy jak dlugo wytrzymasz w zimie bez klopa w 4ech scianach lazienki, wanny i cieplej kolderki :):):):):):):)

Srynik dziś taki jesteś pewny wszystkiego ;) ojoj. pokaż mi ten swój dom i zdrowe zycie z dala od cywilizacji, no dawaj, nie badź taki skromny ;)

Gość gość
"ciebie nigdy nie bedzie stać na to by mieszkać w fajnym domu w przyrodzie, z dala od cywilizacji, poniewaz nie starczy ci zycia by uzbierac pieniedzy z pracy by mieć lokum z takimi warunkami, " ciebie tez nie utrzymanku Justynki :D

więc z czego ty zyjesz, filipie? skad bierzesz hajs na przyslowiowy "chleb"? i po co tu jestes na tym forum wsrod 'robotow' skoro sam nim nie jestes??

Filipku :D:D doprawdy, zaistą frajdę mi sprawia czytanie Twoich odmóżdżownych wypocin :D a mama to widzi co piszesz? :P lol

Gość gość
Za którym razem zdałes prawko?

Srynik dziś a pisalem ze mam? :) tak jak ze mam ten wspanialy dom w lesie na ktory mnie nigdy nie bedzie stac? ;) Ty o tym piszesz, jakbys juz posiadal i zyl sobie w tej idylli. Heh. Zabawnie sie Ciebie czyta. Masz tyle do powiedzenia, tylko jakoś go.no do zaoferowania :)

Srynik dziś Bo anglicy nie pracują, pracują na nich polacy. ups. :P ale juz nie dlugo, po brexicie was wszystkich stamtad wywalą roboli ze wschodu europy. :P bedziecie uciekac syny marnotrawne do swej ziemi matki prosic sie o przyjecie, zasilki i pińset plus...żalosne, zachłyśnięte zachodem parobki. :o nie żal mi was, a wstyd. bo jestescie odmozdzonymi idjotami ktore daly sie nabrac na mit o american dream. he he

Gość gość
nie zdal jeszcze prawka :P

o prawko pytalem juz w innym watku, wczesniej ;) nie masz nic do powiedzenia NA TEMAT w obecnym to sie nie wypowiadaj. :o

Gość gość
Czemu jesteś taki wredny? Chciałam podpytać o pare rzeczy bo sama się wybieram na prawko. Jest wolność słowa i mogę tu pisać co chce, o poza tym udzieliłam ci tez rady :o Ale się cham z ciebie zrobił.

Gość gość
Nie bedziesz mi mowil gdzie i jak mam sie wypowiadac ;)

Gość gość
gość dziś nie zdal jeszcze prawka jezyk.gif X Dziekuje. Nie podskakuj Karolek Zjeborek bo zgłoszę Ci temat do usunięcia, cweliku. :P

Gość gość
Nie przejmujcie się Karolkiem, to głupi c***a bez mózgu i z brzydkim ryjem :)

Gość gość
Justynka wzięła Filipka w obroty i edytuje chłopak swoje wpisy :D Gdzie ta twoja wolność? :D

Gość gość
Małe, np. Nissan micra

Gość gość
Trabant albo syrena.

Gość gość
doniosłeś? :P