Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem strasznie brzydka i mam tego dosc

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym być ladniejsza. Zazdroszczę tym wszystkim pięknym kobietom. :/

Gość gość
Tez bym miała pewnie dość, ale urody tez miewam dość. Wiecznie te wlepione gały, zagadywanie, wszyscy chcą sie umówić, na rower nie mogę sama spokojnie pójść, wtrącanie do wypowiedzi ślicznotko, gapienie sie na mnie, jak stoję na światłach. Uwierz mi, to nie jest przyjemne...

Gość gość
Lepsze to niż bycie brzydula. Ładne dziewczyny mają w życiu latwiej. Wiele się im wybacza przez urodę. Nawet prace łatwiej dostaja.ehh

Gość gość
A powiedz kochana, na czym ta Twoja brzydota polega?

Gość gość
bzdury opowiadasz.czasami lepiej byc przecietnym.sa takie momenty wiadomo - idziesz i czujesz wzrok i jest ci przyjemnie. ale na etapie pracy uwierz to juz nie jest tak kolorowo. jedni rozumieja ze nie masz ochoty na romanse bo masz meza a inni ? zaczynasz byc worgiem publicznym bo nie dałas np szefowi, przelozonemu...albo mszcza sie na tobie w rozny sposob.ja niestety tak wlasnie mam w pracy

Gość gość
Mam opadające powieki,duży nos i do tego brwi nisko osadzone i twarz kwadratowa,jestem chodząc brzydota

Gość gość
Sama sobie stwarzasz problemy. Kazda potwora znajdzie amatora. Z takim nastawieniem to rownia pochyla w depresje. Nie masz innych problemów. Uśmiechaj sie i bierz życie jakim jest. Ja moja partnerkę uwielbiam za to ze jest taka okraglutka. Kocham jej faldke na brzuszku. A kiedy uśmiecha sie dostaje kopa pozytywnejbenergii.

Gość gość
Dokładnie, obejrzyj siebie malene z monica bellucci. Tam wszystkie baby jej nienawidziły za urodę, mie nie miała przyjaciółki, a wszyscy faceci traktowali ja jako obiekt seksualny. To niby tylko film, ale niejedna piękność przez to przechodzi.

Gość gość
Pytanie do ładnych - mając do wyboru być bardzo ładną albo bardzo brzydką to co wolicie z ręką na sercu? Bo to trochę hipokryzja pocieszać brzydką kobietę, że och jestem taka biedna, bo piękna.

Gość gość
Za to masz pewnie ładne usta, które możesz delikatnie pomalować, uśmiechaj sie często, nadrabiaj osobowosciA, pokaz nogi, chodź wyprostowana- uwierz mi to czyni cuda, bedą Cie lepiej odbierać . Zrób paznokcie, pooglądaj na yt jak sie malować, koniecznie idź do fryzjera i rzuć trochę światła na włosy. To wcale nie tak duZo, ale musisz nauczyć sie o siebie dbać. Ile masz lat? Płytkie te moje rady p, No ale twój problem tez jest płytki...

Gość morello
ja pie*rze przestancie pisac teksty w stylu "kazda potwora znajdzie adoratora" na pewno nie jestes brzydka a po prostu masz inna urode, sam fakt ze nie jestes przecietna to oznaka ze mozesz byc na swoj sposob wyjatkowa. zacznij pracowac nad pielegnacja.. odpowiedni makijaz do opadajacej powieki, zdrowe odzywianie i ruch= zdrowy wyglad.. a co za tym idzie stajesz sie bardziej atrakcyjniejsza i przyciagasz do siebie facetow.. skoncz sie uzalac i zacznij dzialac! :)

Gość gość
Tu gość z 15:48, oczywiście, ze wole być ładna z dwojga tych rzeczy. Ale ogólnie wolałabym być typem przeciętnej dziewczyny z sąsiedztwa. Nawet jak próbuje to zrobić i sie nie stroje to słyszę ale uroczo potargana lala, itp. uważasz, ze to przyjemne?

Gość gość
Przyjemniejsze niż usłyszeć na ulicy od obcych "co za ryj", np...

Gość gość
Tu znów ja. Serio ktoś wam mówi: co za ryj? Nie wierze... a jesli tak, to jakieś totalne prostactwo, zal słuchać, nie przejmujcie sie. Ja ani nikt z moich znajomych nigdy by tak do nikogo nie powiedział...

Gość gość
Chociaż pokrzykiwanie za i zagadywanie ładnej dziewczyny na ulicy tez jest na granicy prostactwa.

Gość gość
W zycii trzeba miec wyje/bane na lidzi i na to co mysla. Nawet nakpiekniejsze dziewczyny sie nudza i zostaja zdradzane itd. Lepiej byc samemu niz ladowac sie w syf zwiazkow itd. Milosc to gowno

Gość gość
Pewnie, że znajomi tego wprost nie powiedzą i nawet pewnie nie pomyślą w tak wulgarny sposób. Ale wszystkie brzydulki muszą przejść dojrzewanie, nastoletnich kolegów, którzy są okrutni, a także prostackie typy na ulicy, choćby i pijakow, którzy otwarcie i bez skrępowania nazywają rzecz po imieniu. Życie z brzydota jest po prostu okropne, samoocena leży, człowiek nie wykorzystuje często swojego potencjału, bojąc się pokazać twarz w nowym miejscu albo będąc odrzucanym, bo ktoś ładniejszy o podobnych kwalifikacjach był na podoredziu. Rozumiem, że ciągłe seksualne zaczepki to z kolei drugi biegun i też nie jest to fajne, ale mimo wszystko bez porównania z nienawiścią, którą czuje się do siebie patrząc w lustro.

Gość gość
Jak uslyszysz taki tekst odpowiadasz "spojrz w lustro odrazajaco paskudny sk****aly cwelu z uchlana pedalska polaczkowa morda" i tyle :D

Gość gość
Suoer rada... rzecxywscie. Lepiej mieć więcej klasy niż oprawcy

Gość gość
nie jest źle bądź wdzięczna losowi nie pajacuj po prostu mniej nagrzeszysz i tyle!!!

Gość gość
co ma bur.ek z maly siu.rkiem powiedziec

Gość Wiola

Robiłam zabieg uniesienia brwi u dr Magdalena Tyc Tyka z MTT Estetica w Krakowie za pomocą nici PDO. Zabieg wykonała mi bardzo dobrze . Moje brwi teraz nie opadają i dzięki czemu wyglądam dużo młodziej.