Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 9407

Związek z rozwodnikiem

Polecane posty

Gość gość 9407

Czesc . Chciałam się doradzić kogoś z „doświadczeniem” poznałam chłopaka ... dodam ze jest w trakcie rozwodu z kobieta z która nie żyje juz jakiś czas. Zawsze kiedy pytam dlaczego tak się stało odpowiada ze nie mogli się dogadać,ze chciała go „wycyckac”, ze był młody i głupi i itd. Dodam ze był jej 2mezem. Jakoś nie umiem sobie z tym poradzić.. staram się o tym nie myśleć niestety nie jest to łatwe :/ jestem ciekawa czy z czasem przejdzie mi to ciagle myślenie o tym „dlaczego, po co , jak to się stało, i czy jestem zastępstwem „ :/ zemsto się zastanawiam czy taki związek ma sens :/ ponieważ nie mogę zrozumieć jak można zostawić kogoś „bo nie mogliśmy się dogadać”

Gość gość
jak ma z nia dzieci to sobie odpusc

Gość gość
Ja jestem w związku z mężczyzna po rozwodzie, ma 2 dzieci z 1małżeństwa. Kocham go, latem bierzemy ślub ale…to związek z bagażem na który musisz się przygotować. Jego dzieci będą już zawsze w twoim życiu, będziesz musiała czasami zrezygnować z własnych planów bo jego dzieci…U mnie było jeszcze gorzej bo córka nie potrafiła się pogodzić z rozwodem rodziców, obwiniala mnie o wszystko.

Gość gość9407
Nie nie ma dzieci ! Ich małżeństwo trwało 2 lata.. ale mimo wszystko czasami się zastanawiam czy te durne myśli ... kiedyś przejdą ... „ ze jestem na pocieszenie” itd ... chociaż on nie sprawia mi żadnej przykrości ... ale same myśli nie dają mi spokoju :/

Gość gość
to jakies natrętne nerwicowe jest. przed ta żoną i może nawet po sypial /był pewnie też z innymi kobietami,to też cie w myślach przesladuje?

Gość gość
Jesteś chora autorko i zostaw go dla normalnej

Gość gość
Nie chora . Tylko zastanawiam się czy kiedyś mi przejdzie te głupie myślenie ... nie wiedziałam ze jeśli komuś jest z czymś ciężko jest odrazu chory ... ale to prawda jakoś mam katar :) pozdro

Gość gość
to nerwica natręctw.Tak,to choroba i trudno ja ogarnać wiec twój katar to pikuś,po siedmiu dniach przejdzie.

Gość gość
Uwielbiam kafeterie 😍

Gość gość
Zgadzam się to jest nerwica natręctw. Opętało mnie cos takiego swego czasu i było mi coraz ciężej i ciężej. Skończyłam u psychiatry. Trwało to 8 lat. Koniec końców rozstaliśmy się. Wtedy odczulam spokój a te problemy jak gdyby odpłynęły razem z rozstaniem.

Gość gość
Ona i tak tego nie zrozumie,przeciez z chorób i zaburzeń ona ma tylko ...katar !!!!

Gość gość
I jeszcze się z tego śmieje :( to był dramat :(

Gość gość
20'21,objawy nie odpłynęły jakby same po rozstaniu tylko już miałaś przerobione całe spectrum objawow nerwicy natręctw (nie zyczę nikomu) a samo z nim zerwanie czy odejście przypieczętowało twoja nową siłę,która już nie wepchnęła cie w kanal natręctw.

Gość gość
Same psycholożki tutaj widzę po robocie dorabiają. Ja byłam z rozwodnikiem bezdzietnym i przyczynę rozwodu poznałam sama w trakcie naszego związku. To co mi mówił, nie miało z prawdą wiele wspólnego. Po tym związku unikam jak ognia rozwodników i będących w trakcie rozwodu.

Gość gość
Czyli najlepiej wcale sie nie wiązać

Gość gość
W moim wieku chyba tak. W moim wieku już nie ma normalnych fajnych mężczyzn z czystą kartą.

Gość gość
mój mąż jest rozwodnikiem i nigdy nad tym nie rozmyślałam, byli ze sobą 8 lat, małżenstwem rok. Znałam go dobrze i wiedziałam, że jest dobrym czlowiekiem, daj mu szansę. Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz

Gość gość
Autorka mu nie ufa.Powinna albo mu zaufac albo dac sobie spokoj.Inaczej sie wykonczy psychicznie a zwiazek i tak sie rozpadnie.

Gość gość
22'17 najpierw uważnie przeczytaj posty a potem pisz,nie odwrotnie. Wystarczy mieć realny problem z nerwica natręctw gdzie terapia trwa b.dlugo by mieć na ten temat dużo wiedzy.

Gość gość
Czy ja napisała ze nie rozumiem ?? Rozumiem !!! Tylko nie rozumiem tego „ jesteś chora.zostaw go dla normalnej „ to jest pomoc ? Wszystkim innym dziękuje ! Wezmę się za siebie ! Bo kocham tego człowieka i zrobię co mogę żeby było dobrze „ze mną „ i nami ! Dziękuje pozdrawiam

Gość gość
po co zakładasz temat jak wiesz co zrobić,jak postapic? Pytalas o te dreczace myśli a nie stricte związek .