Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was tkwi wczyms takim dziwacznym

Polecane posty

Gość gość

Ze nawet ciezko nazwac to zawieszeniem? Kocham osobe z ktora raczej nie bede a zarazem nie moge byc z kims innym i oszukiwac kogos ze jest uczucie z nadzieja tylko ze ono sie moze kiedys pojawi co jest watpliwe. Do tego czuje ze caly swiat,caly moj swiatopoglad sie zmienil...myslenie,postrzeganie rzeczy i spraw,wiara i milosc w Boga sie wzmocnily :) i tak juz od paru lat jestem osoba samotna i taka chyba pozostane.I nawet mi sie nie chce szukac nikogo ani tez nie szukam tylko tak zyje z dnia na dzien,powolutku :) Jednak czasem man wrazenie ze trace zycie :/ Jestem wierny tylko jednej osobie choc jej nie ma kolo mnie.Kto z was tak ma?

Gość gość
Ja mam, już 2 lata tkwię w zawieszeniu. Próbuję wychodzić do ludzi, jestem na portalach ale nikt nie potrafi mnie zainteresować bo ja wszędzie widzę K :( A dlaczego nie możesz z nim być?

Gość gość
Z nia :) I prawie juz 4 lata :/ Moja sytuacja jest za bardzo skomplikowana. Moze po krotce powiem ze ktos mi wyrobil opinie taka ze ona chyba zmieniła zdanie o mnie tez :( nie mam jak do niej dotrzec itd :( pozostaje jedynie tylko jakas nadzieja ze cos moze kiedys ;) osobuscie sytuacja oachnie mi samotnoscia w orzyszlosci biorac pod uwage moje próby z innymi itp. :( Pozostaje mi tylko zaczac realizowac pomysl na siebie ;) Mowia ze ciezko jest walczyc o kogos a wbrew pozorom najciezej jest zawalczyc o samego siebie ;) taka jest prawda;)

Gość gość
A nie możesz z nią porozmawiać?

Gość gość
Tak, wzdychajcie do księżyca w nieskończoność, przecież macie więcej niż jedno życie. Dorośnijcie chłopcy, im prędzej, tym lepiej.

Gość gość
Nie.Probkem narastal i nawarstwial sie.Probowalem kontaktu itd itp ake na marne :( tylko bolalo :( bardzo bolalo :( do tego stopnia ze zaczalem jej unikac :( moze tak jest lepiej poki co... :( ehhh...zycie... Pisanie tu o moich sorawach,tak riznych rzeczach nie ma sensu bi temat bedzie sie ciagnal jak telenowela wenezuelska ;) wiem ze jest ta jedyna.Poprostu.Zadna inna ake to zadna...czy piekniejsza z wygladu czy atrakcyjniejsza...no nie ma szansy.Jest dka mnie jak piekne pudelko ktore jest puste w środku.A ona jest wszystkim ci do zycia potrzeba :) powietrzem,sloncem,wiara,miloscia :) itp :) i uwierzcue mi ze chcialbym inaczej...poszukac kogos itp...ale nie ma sensu :( Wole juz byc sam...to jest cos niewytlumaczalnego...jak prawdziwa polowa mnie :) nie da sie zastapic niczym sztucznym ;)

Gość gość
O! Wybacz, myślałam że jesteś kobietą bo to bardzo kobieca rola, wzdychać tak :(

Gość gość
17.17 jezeli nie masz czegos sensownegi do powiedzenia to nie udzielaj sie.To nie jest temat do ciebie ;)

Gość gość
Ech, dzieciaku, w sumie to mnie rozczulasz swoim zapałem i naiwnością:) Też kiedyś tak myślałem:)

Gość gość
Ale sprawiales jej przykrosc i zawiedles ja?

Gość gość
Dzieciaku powiadasz :) hehehe :)

Gość gość
18.30 nie.I to jest najsmutniejsze :( ze nie wiem dlaczego :( i sie byc moze nigdy nie dowiem :(

Gość gość
Bywa i tak jak piszesz.

Gość gość
zapytales sie jej czy chce byc z toba?

Gość gość
Tak.Pozostaje tylko ta nadzieja ze byc moze kiedys cos a poki co to takie otepienie w sorawach uczuciowych i skupienie sie na sobie i na sprawach zawodowych.Ale wole to od klamstwa...

Masz problem z poprawnym pisaniem? :)

Gość gość
I co odpowiedziala na pytanie czy chce byc z toba?

Gość gość
A jak sobie radzisz z sexem ? Zdrowy mężczyzna raczej nie żyje jak mnich? ehh mężczyźni wzdychają do jednej a bzykają stado.

Gość gość
Rozmawialismy o nas ,o uczuciach i wszystko wydawalo sie byc jasne ;) tyle ci tylko powiem ;) Bo...ja nie mam problemu z glowa w przeciwieństwie do innych :p

Gość gość
To dlaczego jest ciemne? I co ktos o Tobie powiedzial co ja odstraszylo? Ze masz rodzibe albo nalogi czy co?

Gość gość
Jak sobie radze z seksem? :) dobrze sobie radze :p wiem do czego zmierzasz wiec nie probuj podchodzic mnie ;)

Z tego co widzę, masz problem z poprawnym pisaniem. No, teraz lepiej. :) Czy sugerujesz, że ja mam problem z głową? Uzasadnisz?

Gość gość
17.45 gorzej :( zrobiono ze mnie wariata i psychicznego :( oraz totalna patologie :( trudno...wiem ze jest inaczej i nie musze jej orzekonywac na sile.Jezeli bedzie chciała sama bedzie szukac odpowiedzi czyz nie? ;) Ja mam teraz inna,wazniejsza role do spelnienia ;)

Gość gość
Polecam przeczytać książkę "Miłosne konstelacje" Katarzyny Błeszyńskiej.

Skoro panna jest pod wpływem innych, może nie warta funta kłaków? A może faktycznie kawał z ciebie złego amanta. :P

Gość gość
Bo...kto przywiazuje wage do jakisch piertól jest slaby i co najwyzej wyuczony polskosci.Mnie polskosci I patriotyzmu jak i tez inteligencji nie pozbawia to ze zrobie blad w pisaniu.Mam na to wyjepchane.To nie jest najwazniejsze w zyciu...mam nadzieje ze teraz zrozumiesz moja poprzednia wypowiedz ;)

Gość gość
Po prosó nie karzdy jest polonista.

Gość gość
17.53 :) Ooo dziękuje :) probowalem juz to sobie wbic do glowy ale...ona taka nie jest ;) Nie pytaj skad to wiem ;) poprostu wiem ;) poza tym musialbym z nia porozmawaic by sie czegis dowiedziec a do tego raczej nie dojdzie :( jestem bardzo uparty...gorzej niz gorzej :p a ona chyba jeszcze gorzej :D no i masakra :D

Uważasz, że język polski jest ' jakichś pierdół'? Dobrze, niech ci będzie. Wierzę natomiast, że precyzyjniej niż pisanie, rozmawiasz ze swoją niedoszłą. :)

No! A kiedy z nią porozmawiasz, czar pryśnie. Ty, nie rozmawiaj z nią. Żyj w przekonaniu całe życie, że ona jest nieskończonym ideałem, a ty skończonym patałachem. :P