Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem gruba a mam małe cycki, tyle przegrać

Polecane posty

Gość gość

Inne grube dziewczyny mają chociaż cycki a mi zostały takie jak przed nadwagi :(

Gość gość
To nie żryj tyle. Tylko nie piernicz o grubych kościach albo wymyślonych chorobach, zrób sobie rtg całego ciała i wtedy się wypowiadaj. Przegrywasz bo Ci się nie chce doooy ruszyć.

Gość gość
Cycki sobie można poprawić. Tylko nie to jest ważne w życiu.

Gość gość
To schudnij

Gość gość
Kupcie sobie mózg :D

Gość gość
Jeśli sama nie potrafisz sobie poradzić z nadwagą to poszukaj wsparcia. Dobrze jest mieć kogoś kto motywuje do działania.

Gość gość
Dla wielu Mężczyzn wielkość piersi nie ma znaczenia ale z nadwagą to już musisz się uporać bo to niesmaczne i niezdrowe dla Ciebie.

Gość 2marek2
Dla mnie małe piersi to nie problem ,nadwaga też,jesli masz duży tyłek to dla mnie super .A to tylko wyglad znacznie ważniejsza dla mnie jest osobowosc kobiety

Gość gość
A ja według rozmiaru, który noszę mam spore cycki a ciągle mi się wydaje, że są małe. Mam sporą nadwagę, noszę 75f (a mogłabym chyba nosić jeszcze większy) i ciągle mi się wydaje, że mam małe cycki, ale to może dlatego że jak byłam szczupła, to taki jeden prymityw sugerował mi że jestem deską, nie urosły mi piersi itp.

Gość gość
cycki to pikuś,małe też są fajne ale nad tyłkiem popracuj,bo to swiadczy o lenistwie.

Gość gość
Ja jestem szczupla ale wysoka mam ten sam rozmiar i chetnie bym zmniejszyla

Gość gość
gość dziś Ja jestem szczupla ale wysoka mam ten sam rozmiar i chetnie bym zmniejszyla" - to Twoja sylwetka musi wyglądać fenomenalnie i na pewno o tym dobrze wiesz. Ja jestem niska, mam nogi i łapy jak Michellin, tyłek jak Nicki Minaj no i te ni to małe ni duże cycki w romiarze 75f. Do mojej obecnej sylwetki chyba pasowałby rozmiar 75m (o ile taki istnieje), choć przy niskim wzroście taki wielki biust to też wyglądałby co najmniej śmiesznie, ale i bez tego pewnie wzbudzam salwy śmiechu.