Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy trzeba zgłaszać do zusu że ktoś umarł bo chcę brać dalej emeryture po dziadk

Polecane posty

Gość gość

nie zgłosiłam tego i nie mam zamiaru, emerytura przychodzi na konto , mamy kartę do konta, pin itp

Gość gość
później oddasz z procentami więc spoko

Gość scorpionadrink
Brawo Ty !

Gość gość
Bierz a co tam, umarlego pochowaj w ogródku i powiedz że zimno to nigdzie nie wychodzi.

Gość gość
Nie zgłaszaj , nie dostaniesz zasiłku pogrzebowego , jeśli weźmiesz zasiłek , zus będzie miał akt zgonu więc nici z mrzonkach o braniu emerytury po zmarłym dziadku . Zus się nie da oszukać , nie licz na to .

Gość gość
*z mrzonek

Gość gość
Dlatego mówię:dziadek pod pierzynke do ogródka a kaska na konto. A jak trochę się ustawisz za te emeryturę to dziadka wykop, wykąp i zgłoś że chyba coś nie tak bo dziś nawet do toalety nie wstawal.

Gość scorpionadrink
dziadka do zamrażalki , nawet za 10 lat będzie wyglądał , jak 'nowy' !

zgłaszać do zusu XD dziecino, zus wie o tobie wszystko, kiedy się urodziłaś, wzięłaś ślub, kiedy umrzesz, kiedy miałaś pierwszy anal itd.

Spróbujcie zagrać w logiczną grę na urządzenia mobilne z wersja systemową IOS i Android . Nazywa się "Słowna Podróż" jest naprawdę SUPER ! Nie mogłem się powstrzymać i muszę się podzielić z grą której dawno nie spotkałem w dobie dzisiejszego internetu :) Poniżej podaje linki bezpośrednio do niej z których można pobrać na urządzenia . Polecam ! Linki do Play Store i apps store: https://itunes.apple.com/us/app/word-travel-puzzle-game/id1343978941 https://play.google.com/store/apps/details?id=word.travel.puzzle.game