Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapach pipki.. jaki powinien być?

Polecane posty

Gość gość

Po całym dniu gdy idę się kąpać czuje, że moja pipka pachnie trochę taką rybą.. problem w tym, że mój mąż często dobiera się do mnie zaraz po przyjściu z pracy a ja boję się, że on poczuje ten zapach :( nie mam żadnej infekcji, wszystko jest tam w porządku i badania robię regularnie. Po prostu taka mam fizjologię, że u mnie ten zapach jest mocniejszy. Jak Wy macie?

Gość gość
pipka przeważnie ma nie fajny zapach, szczególnie podniecona, to zwykle wydzieliny organizmu które nigdy nie pachną, lubrykacja, sperma, pot, siki itp to wszytko ma przecież nie fajny zapach jak i smak

Gość gość
Twoj mąż to głupi nachał a Ty częściej się myj albo kup sobie globulki lub profesjonalny płyn do higieny.

Gość gość
Powiedz mu, ze wrocilas po całym dniu i musisz sie umyć bo czujesz sie nieswiezo i jest to niehigieniczne, przeciez to oczywiste, ale widocznie musisz mu to powiedzieć. On chyba tez myje sie przed zbliżeniem, czy taki po całym dniu rzuca sie na ciebie?

Gość kskadjkda
Cipka powinna niczym nie pachnieć, u mnie czasem pachnie płynem do płukania, ale to przez majtki. Może po prostu nieumiejętnie myjesz, czyli np. myjesz środek, wiesz wargi sromowe wewnętrzne