Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co takiego Lewandowski zobaczył w Ani

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna o mega przeciętnej urodzie, a na tle partnerek piłkarzy to w ogóle znika.

Gość gość
Ptaka szpaka

Gość gość
Pewnie osobowość ;) Autorze, pokaż jakaś piękną partnerkę piłkarza.. bo chcę zobaczyć tą wielką różnicę. Albo kilka.

Gość gość
21:12 Choćby Marina jest piękna, ma delikatną, dziewczęcą urodę, albo Sara Boruc za egzotyczną urodę, niepowtarzalną.

Gość gość
Na taką Lewandowską mało kto by zwrócił uwagę na ulicy jakby gdzieś się pojawiła. Ani piersi, ani pupy, twarz pospolita okrągła.

Gość gość
Ania jest piekna.

Gość gość
gość dziś Nie wiem.. coś mi nie pasi w tych laskach, ale nie wiem dokładnie co. Anię natomiast lubię, emanuje prawdziwą sympatią w przeciwieństwie do tamtych kobiet, które w dodatku wydają się jakieś sztuczne. Choć nie chcę osądzać ponieważ nie znam osobiście. Jedna blogerka, druga piosenkarka (z chyba marnym dorobkiem), a Ania kilkukrotna mistrzyni świata w karate.. hmm no różnica w klasie jest ogromna. Co do urody.. może ta Marina jest ładna, ale znowu coś mi tam przeszkadza, natomiast Sara za piękna nie jest (chyba, że na żywo wygląda inaczej - już zawsze będę rozpatrzała również taką możliwość ;) obie są zadbane, ale Ania też.. jednak one używają tonę tapety (Marina mniej) ale Sara strasznie dużo szpachli kładzie, natomiast Ania czasem w ogóle..;) a jeśli już się pomaluje, to z klasą i bez przesady. gość dziś Przecież ta Marina to też deska.. i chyba jeszcze większa..:)