Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SKAD SIE BIORA GARBATE NOS ?

Polecane posty

Gość gość

Zobaczcie duzo dzieci ma piekne male nosy a potem jak dorastaja mają duze garbate nochale. Polki to czesto maja dlugie i garbate . Niby wiadomo.genetyka ale.skad te garby sie biora okropne

Gość gość
Spokrewnione z Gargamelem.

Gość gość
Blwee

Gość gość
To akurat nie jest smieszne. Ja mialam traume i do dzisiaj chce idealny nos przez to ze przez od gimnazjum do 23roku.zycia mialam brzydala wlasnie garbatego jak jeszcze kazdy mi mowil ze jestem podobna do.cioci i taty....wiem ze przez ten j*****y nos. W grudniu zrobiłam operacje i wiem ze jest o.niebo lepiej przegladam zdjecia.i.nacieszyc sie nie moge.

Gość gość
Ja jestem facetem i mam trochę garbaty nos. Długiego nie mam. Tzn normalny. Skąd mam garba ? W 1 klasie podstawówki miałem nochal rozbity, może mi się źle zrosła kość.

Gość gość
Facet to uwierz mi może miec dlugi duzy garbaty ale dla kobiety to trauma

Gość gość
tez mialam do 11 rz. prosty. 12 lat - 1 miesiaczka i zaczal garb sie robic. gdzies czytalam ze chrzastki nosowe najpozniej koncza sie ksztaltowac w ciele czlowieka - chyba na dobre konczy sie ich formowanie ok. 21-25 rz. ponoc jedna z przyczyn garbatych nosow moze byc nadmierne spożywanie węglowodanow w okresie pokwitania, ich nadmiar stymuluje hormon wzrostu - stad wiecie czemu tam zachodza takie reakcje a nie inne. wiem ze obrywalo sie tez pilka do kosza recznej siatkowki nie raz w twarz, ale to od razu byloby widoczne zmiany w budowie nosa. obstawiam wegle. moze zydowskie geny niestety . za duzo zydow sie tu trzymalo od sredniowiecza...

Gość gość
Właśnie zydzi mają takie okropne nosy garbate o do.dolu opadajace duzo polakow takie ma . Nawet mój pracowawca byly i ma pseudo ,,zydek,, duzo tez zalezy od genow.....a nos.rosnie.do 21 a tak naprawde cale.zycie i uszu tez

Gość gość
Nie rosną cale zycie...tylko.z.wiekiem skora.wiodczeje i.wyduza sie nos. Tak mialo byc xd

Gość gość
pochwa i penis tez rosna ku dolowi cale zycie