Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PiS: kłamstwa w żywe oczy

Polecane posty

Gość gość

Autentyk: - Dlaczego otworzyła pani otworzyć sklep mimo zakazu? - Nie otworzyłam. Jest zamknięty – mówi pani Luiza - Zrobiliśmy właśnie u pani zakupy. - Jest zamknięte. Proszę sprawdzić. - Byliśmy w sklepie. Mamy paragon. - Otworzyłam sklep, bo była awaria. Jest zamknięte. Pani Luiza jest żoną posła PiS: Wojciech Kossakowski głosował za zakazem handlu, a sklep żony w niedzielę otwarty. https://wiadomosci.wp.pl/zona-posla-pis-sprzedawala-alkohol-w-czasie-zakazu-handlu-sniadek-otworzyli-bo-mogli-6231555344672897a

Gość gośćff
PiS to Kalkstein a Kalkstein to starozakonny

Gość gość
Jeśli właścicielka stoi za ladą, to nie łamie prawa. Otworzyli sklep, bo mogli. Robią to zgodnie z prawem

ale przecież właściciel może pracować w nim w niedzielę. z jakiego innego powodu kupiłam dziś w żabce chleb, pomarańczę i wodę?

Gość gość
musimy obalić ten antypolski rzą, to kretyni, złodzieje w dodatku zalewający Polskę gównem imigranckim!!!

Gość gość
Przecież nie wlascicielka stala za ladą tylko pracownica! Właścicielka pojechała do sklepu po telefonie od dziennikarza i udawała że od początku tam była!!!

Gość gość
Tak wygląda obłuda i zakłamanie PISu. To tylko wierzchołek góry lodowej.