Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuwa, rano znowu 20 min odśnieżania i skrobania szyb w aucie

Polecane posty

Gość gość

i po co mi to było? A taka byłam szczęśliwa jak zrobiłam PJ i kupiłam auto :( Głupia ja zmieniłam pracę na taka gdzie potrzeba dojechać autem, no pieniadz lepszy, ale co z tego, jazda autem mnie już nie cieszy :( wkurzam się że godzinę stoje w korku żeby wyjechać z miasta, potem , w zimie, trzeba jechać 2km /h bo droga chyba dla malucha robiona, a po bokach zasypane rowy których nie widać. a idz pn w ch.uj z tymi dojazdami.

daj spokój, naprawdę, wszystko lepsze od doświadczeń społecznych w komunikacji miejskiej. zazdroszczę odwagi i zdolności, że masz prawko, no i autka.

Gość babie nie dogodzi
do Afryki się przeprowadź, tam śniegu nie mają

Gość gość
gość dziś technologia i "udogodnienia" cywilizacyjne to same problemy, sama stworzyłaś ten problem przez własną chciwość i głupote, baba jak zwykle mądra po fakcie

Gość gość
brokeninside87 dziś w PL prawo jazdy i auto to może jakiś wyczyn ale w USA/Kanadzie to każdy debil robi prawko w godzine, a auto kupuje na kreche w następną godzine, dlatego Europa to jakieś szambo w tym względzie

Gość gość
brokeninside87 dziś ludzie jeżdżą spokojnie, na ulicach każdy jest uprzejmy, ludzie przestrzegają przepisy, a ekonomia się dobrze kręci bo auta się sprzedają, wypadków jest niewiele w porównaniu z ilością aut na drogach i w porównaniu z ilością wypadków w PL

Gość gość
Unas na wsi siano widaç,co ty za wieś zamieszkujesz?:-P

Gość gość
siano w uszach czy w butach?