Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się po seksie w mojej koleżance!

Polecane posty

Gość gość

Spotykałem się, z koleżanką z grupy gdzie studiujemy zaocznie, ona ma 31 lat, mężatka, to miał być tylko seks, były 3 razy a ja chodzę jak w skowronkach, seks był super, ale patrze na nią jako na kogoś więcej niż koleżankę od seksu

Gość Szyderca bezlitosny
A ona ma dzieci? Lepiej uważaj bo może szuka okazji żeby kopnąć męża w zadek i chce mieć w zapasie kogoś kto będzie harował na nią i bachory ;)

Gość gość
Dziwne ze nie przeszkadza wam to że zdradza męża. To mówi bardzo wiele o człowieku i powinno skreślac od razu do czegoś poważnego. Zdradza jego to i ciebie zdradzi bo niby czemu nie.

Gość gość
Baby to su/ki są!

Gość gość
Ona ma dwójkę dzieci. Ale ona generalnie jest bardzo staroświecka, zawsze wierzyłą w miłość i Boga, jest wierna mężowi i to ja jestem pierwszym facetem, z którym go zdradza. Więc, ona nie jest zła, jest raczej porządna. Wiele jej koleżanek ma już od lat kochanków lub wieloletnie zdrady, ona jest inna

Gość gość
Porzadna bo daje doopy tobie ? Moralność kalego, nie bój się ciebie też zdradzi jak przestaniesz robić na nią i jej śmierdzące bachorzyska

Gość gość
Haha taka wierna. Pewnie Mów i to każdemu facetowi ze niby pierwszy raz zdradza. Gdyby była statoswiecka to by nigdy nie zdradziła.

Gość gość
Dobra staroswiecka kobieta nie spojrzy na innego mając męża , ta twoja kochanka to taka typowa dewota na pokaz co się obnosi z krzyżykiem a wali się za najtańszego żubra

Gość gość
Serio nie widzisz że to najgorszy typ szma//ciury? Mając dzieci i meza daje takiemu smieciarzowi jak ty , pewnie ten dzieciaty pasztet to pierwsza jaka ci wogole dała

Gość gość
Autorze ile ty masz lat? Ja mam 24 lata i dziwi mnie, że facet dużo starszy ode mnie (bo pewnie jesteś po 30) i to jeszcze aspirujący do wyższego wykształcenia zachowuje się tak naiwnie i nie dojrzale.

Gość gość
Takim jak on nie da się wytłumaczyć nic ,przecież on jest taki sam jak ona -dno moralne , ona zdradza męża a on wali ją w to sflaczale pipsko po bachorach , przynajmniej by do siebie pasowali

Gość gość
gość dziś ja dała Ci az 3 razy d.upy to nie może być staroświecka tylko zwykła dzifka

Gość gość
Ta jest staroswiecka i wierzaca na pokaz , typowa falszywa katolka, która od razu robi sterte bachorow żeby facet z nią siedzial i ja utrzymywał

Gość gość
Musisz być wyjątkowym paszczurem facet skoro kręcą cię stare dzieciate raszple

Gość gość
Te komentarze napisała chyba jedna i ta sama osoba. Prawdopodobnie zdradzona kobieta.

Gość gość
Dlaczego zdradzona ? I dlaczego kobieta ? Prędzej już obstawiam faceta jakiegoś naciagnietego przez dzieciata stara rurę

Gość gość
Naciagnietego? A co to guma w gaciach? Jak ktoś jest głupi to i głupi umrze.

Gość gość
Jak można mieć w wieku 31 lat już 2 kaszojadow ,typowy damski dzieciorob

Gość gość
gość dziś nie ubliżaj katolikom albo się nim jest albo nie, a ta to zwykła fałszywa kobita

Gość gość
Katolik powinien mieć jakies zasady zaczerpnięte z biblii , a większość tych całych katolików to zwykle kurffy bez zasad moralnych rano kościółek a wieczorem bicie i gwalcenie żony , a później katolicka wielka zonka daje młodszym od siebe gnojom zamiast się uczyć

Gość gość
haahahahahahah

Gość gość
też taką znałem co mówiła że kocha a szukała kogoś kto będzie na nią robił bo się chciała rozwieść

Gość gość
pjm

Gość gość
to ze mezatki zdradzaja to fakt naukowo potwierdzony, ale ona cie mota bo penie chce sie rozwiesc i szuka jelenia

Gość gość
zwykła puszczalska a nie fakt naukowo potwierdzony durniu

Gość gość
"zawsze wierzyłą w miłość i Boga, jest wierna mężowi i to ja jestem pierwszym facetem, z którym go zdradza" x No i już wiadomo, że to provo. 3/10

Gość gość
13:30 - podnieca Cię, że lektor czyta jakby miał zaraz wyzionąć ducha? Pomiędzy słowami można wyskoczyć na kawę do starbucksa.

Gość gość
Wiem, że to co ona robi nie jest do końca moralne i uczciwe. Ale między nami jest taka więź, przyciąganie chemia, nie trzeba nic mówić, Wczoraj znowu się kochaliśmy i po każdym spotkaniu z nią wychodzę taki rozpromieniowany, szczęśliwy, problemy nie istnieją. Jest tak wspaniale, że nigdy nie sądziłem że życie jest takie piękne. Ona nie jest moją 1 kobietą, jest zadbana, nie jest to kobieta 11/10 ale jest ładna, ma klasę, grację jest dobrze wychowana. Ciało ma szczupłe chodzi na fitness. Wiem, że ona ma męża, ale ja tego nie kontroluje, ona mnie sama do siebie ściąga

Gość gość
Uswiadomie cie, nie zakochales sie pajacu, to zadna milosc tylko pozadanie a myslisz k...sem i czujesz k...sem.a jak mowisz jaka ona porzadna, uczciwa i pobozna to mi sie smiac chce, jak mozna byc takim pustakiem.Moze w tej sytuacji trojkacik z jej mezem, bylby zachwycony i pewnie by sie zgodzil zebys zamieszkal z nimi.sprobuj z nim porozmawiac